Reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi, prin plângere, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Catanele, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat de o persoană de sex masculin.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar în urma activităţilor de cercetare penală, desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, poliţiştii au stabilit că, la data de 19 aprilie a.c., persoana reclamată, un bărbat de 37 de ani, ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă pe motiv că aceasta ar fi depus o plângere împotriva sa.
Cel în cauză a fost reţinut la data de 20 aprilie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, faptă prevăzută de art. 274 din Codul Penal.
Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reţinut de poliţişti pentru şantaj

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgovişte, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută de art. 207 din Codul Penal.Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei […]