Published On: mie, ian. 9th, 2019

Reţinut pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi părăsirea locului accidentului

nichiduta.ro

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din Răcari au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi părăsirea locului accidentului.
Bărbatul, de 33 de ani, va fi prezentat Judecătoriei Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 6 noiembrie 2018, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Mavrodin, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat, de 47 de ani şi o femeie, de 46 de ani.
După impact bărbatul, împreună cu alte persoane, i-ar fi agresat pe cei doi, lovindu-i cu obiecte contondente. În cauză, se continuă cercetările şi pentru identificarea şi tragerea la răspunderea penală a celorlalte persoane implicate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro