Reţinut de poliţişti pentru şantaj

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgovişte, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută de art. 207 din Codul Penal.
Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii damboviţeni au identificat principalul bănuit de comiterea infracţiunii, stabilind că, în perioada 2019-2021, pentru a determina persoanele vătămate să întreţină raporturi sexuale cu el, bărbatul ar fi ameninţat două femei cu privire la faptul că va transmite familiilor acestora mai multe imagini indecente.
În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Legitimate peste 1.200 de persoane şi aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat noi acţiuni, sub autoritatea Instituţiei Prefectului şi în colaborare cu celelalte instituţii de la nivel teritorial, în vederea verificării modului în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de […]