Reţeaua de canalizare din Răzvad, finalizată în două luni

Veşti bune, reţeaua de canalizare din Răzvad, finalizată în două luni, dacă vremea nu va mai fi capricioasă, anunţul a fost făcut chiar de primarul Emanuel Spătaru. Se lucrează de zor la această investiţie, inclusiv pe ambele sensuri ale drumului naţional.
Edilul Emanuel Spătaru îi asigură pe toţi cetăţenii că toate podeţele şi şanţurile afectate de aceste lucrări vor fi reabilitate: „Fără ca traficul să mai fie afectat, am reuşit să pornim lucrările de canalizare pe ambele părţi ale DN-ului. Timp de o lună, ne-am confruntat cu ploi masive, însă, sper ca de acum, vremea să ne permită şi, în maximum 2 luni, să finalizăm reţeaua de canalizare. Câteva lucruri importante de precizat: reţeaua de canalizare are două conducte: cea portocalie, care va colecta apa menajeră şi cea neagră, conducta de refulare care va împinge apa menajeră acolo unde este nevoie cu ajutorul staţiilor de pompare. Întreaga reţea de canalizare se va îndrepta către staţia de epurare a Companiei de Apă Târgovişte! TOATE PODEŢELE ŞI ŞANŢURILE vor fi readuse la starea iniţială, adică podeţele vor fi reparate/betonate, iar şanţurile refăcute, după ce finalizăm introducerea reţelei. Pentru tot disconfortul creat, vă cer scuze. Căutăm ca în cel mai scurt timp posibil să finalizăm şi cu toţii să ne bucurăm de condiţii civilizate”, a afirmat primarul Emanuel Spătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Voineşti a avut loc sfinţirea Fântânii de pe strada Bisericii, satul Onceşti

La Voineşti, Fântâna veche de 131 de ani, din satul Onceşti, strada Bisericii, a fost restaurată de către administraţia locală, condusă pe primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, care au ştiut, încă de la începutul drumului în administraţie, că se află în slujba comunităţii, şi că tot ceea […]