Restricţii la consumul de apă în Microraionul III

In perioada 9.10.2017 – 30.11.2017, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa execută lucrări de racordare a consumatorilor alimentaţi din PT 1 -microraionul 3 la noua reţea de alimentare cu apă, realizată pe CL3 – Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Târ-govişte.
Vor fi executate branşamente la scările de bloc
C1- C10.
Potrivit procedurilor şi normativelor în vigoare, se vor executa operaţii de spălare a conductelor noi şi purjare, dezinfecţia conductelor noi cu soluţie de hipoclorit şi purjare. Ulterior se vor recolta probe chimice şi biologice iar dacă probele biologice confirmă că apa este potabilă, se trece la racordarea graduală a consumatorilor în perioada menţionată.
Consumatorii vor fi înştiinţaţi prin anunţuri afişate pe scările de bloc, cu 48 de ore înainte, că se vor executa operaţiile de debranşare de la reţeaua veche şi rebranşare la reţeaua nouă de alimentare cu apă. Se vor recolta probe chimice şi biologice de la consumatorii nou racordaţi, urmând ca aceştia să fie înştiinţaţi, prin afişe, în momentul în care probele biologice sunt conforme, deci apa este potabilă.
Pentru a nu pune în pericol sănătatea, în perioada lucrărilor (72 ore) se va furniza apă cu următoarele restricţii:
– Se interzice consumul apei în scop potabil
– Se interzice consumul apei pentru spălarea alimentelor – Se interzice utilizarea apei pentru igiena personală
Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării apei. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (72 de ore), se recomandă fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN AUTOGOL DE TREI PUNCTE Chindia Târgovişte - Sportul Snagov 1-O (O-O)

Marcator: Lică (61-autogol). Stadion: Eugen Popescu. Spectatori: 250 Chindia: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitraşcu – Nisipeanu, Honciu (78 Pencea), L. Mihai, C. Stoica -Neicuţescu (46 C. Matei), Cherchez (82 Bâtfoi). Antrenor: Nicu Croitoru. Sportul: Anca Trip – Vlădoiu, Şerban, Lică, B. Stancu – Munteanu – Manea (72 Penescu), […]