Reprogramări la Serviciul Permise Dâmboviţa din cauza COVID-19

După cum ştim, miercuri, 15 iulie 2020, la Serviciul Permise, Înmatriculări şi examene auto Dâmboviţa nu s-a lucrat pentru că au avut loc acţiuni de dezinfecţie şi asta, datorită faptului că a fost confirmat cu COVID-19, un angajat din instituţie. S-au luat toate măsurile care se impun.
Toate persoanele care erau programate în ziua de 15 iulie 2020, au fost reprogramate. Persoanele programate îndata de 15.07.2020, pentru operaţiuni de ÎNMATRICULARE, TRANSCRIERE, AUTORIZARE PROVIZORIE, se vor prezenta în orice zi pentru depunerea documentelor , la alegere, la ora şi ghişeul programării iniţiale;

 • Persoanele programate în zilele de 15.07.2020 şi 16.07.2020 pentru operaţiuni de RADIERE A VEHICULELOR , sunt reprogramate în data de 20.07.2020, ghişeul nr. 4 , ora
  15.00;
 • Persoanele programate pentru operaţiuni de PRESCHIMBARE A PERMISELOR DE CONDUCERE ŞI EXAMEN TRASEU, sunt reprogramate în data de 18.07.2020, la ora şi ghişeul programării iniţiale.
  Protejaţi-vă, evitaţi contactul direct!
 • Evitaţi zonele aglomerate unde sunteţi expuşi la contact direct şi/sau interacţiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
 • Feriţi copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafeţe/obiecte comune

de către un număr mare copii.

 • Limitaţi la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrăţişările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea feţelor cu mâinile.
 • Se recomandă, inclusiv în privinţa persoanelor împreună cu care locuiţi, să NU intraţi în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniţi la domiciliu.
 • Evitaţi atingerea suprafeţelor care sunt atinse în mod frecvent şi de alte persoane, precum: balustrade, clanţe, mânere, butoane de lift sau de acces.
 • În cazul în care sunteţi totuşi nevoiţi să atingeţi aceste suprafeţe, protejaţi-vă folosind şerveţele de unică folosinţă.
 • Păstraţi o distanţă semnificativă, de 1,5 metri, faţă de celelalte persoane pe care le întâlniţi. În cazul în care vă aflaţi în transportul în comun încercaţi să NU staţi faţă în faţă cu alte persoane.
 • Asiguraţi-vă, după folosirea transportului în comun, că v-aţi igienizat mâinile înainte de a vă atinge faţa, nasul sau gura.
 • Folosiţi, pe cât posibil, rute sau modalităţi alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate de trafic de persoane. În cazul în care programul vă permite, folosiţi intervalele orare cu nivel scăzut de trafic de persoane.
 • În zonele urbane, pentru distanţe mici, se recomandă folosirea modalităţilor alternative de deplasare, fie cu bicicleta/trotineta electrică, fie mersul pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia: Curtea Constituţională a dat o palmă usturătoare Guvernului Liberal

Alocaţiile copiilor trebuie dublate de la 1 august, a decis, miercuri Curtea Constituţională a României (CCR), care a respins sesizarea Guvernului.Deputat-ul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia nu a întârziat să facă câteva precizări pe acest subiect: ” Oare câte autorităţi ale statului român trebuie să se îi mai spună Premierului liberal, […]