Published On: vin, mart. 15th, 2013

REPETIŢIE PENTRU DOUA DEPLASĂRI DE FOC CS Municipal Târgovişte – Rapid Bucureşti. Astăzi, ora 16.30, Sala Sporturilor din Târgovişte

nichiduta.ro

csmMunicipal Târgovişte joacă, azi, ultimul meci mai accesibil din acest an. Rapid nu pare a fi echipa care să strice calculele campioanei, mai ales la Târgovişte, deşi în meciul tur elevele lui Dan Militaru s-au ţinut scai de dâm-boviţence până aproape de sfertul trei. Echipa târgovişteană trebuie să rezolve ecuaţia învingătoarei rapid şi cât se poate de clar pentru a-şi conserva energia în vederea deplasărilor de foc de la Satu Mare şi Sfântu Gheorghe. Pentru jucătoarele lui Florin Nini următoarea perioadă este infernală. Vor juca două meciuri capitale în campionat, vor merge la Final -Four-ul Cupei României, pe 1 şi 2 aprilie, vor juca şi la All Star Game, o zi mai târziu, iar pe data de 6 aprilie începe play-off-ul Ligii Naţionale Feminine de baschet.
Antrenorul Florin Nini este convins că elevele sale vor trece cu brio peste toate aceste examene dificile: „Nu va fi uşor, dar jucătoarele sunt pregătite, mai ales că erau conştiente de acest final de sezon infernal. Recuperarea jucătoarelor va fi foarte importantă în această perioadă. Până la meciurile cu Satu Mare şi Sfântu Gheorghe, trebuie să ne concentrăm la meciul cu Rapid, pe care este necesar să-l câştigăm”, a punctat tehnicianul prim divizionarei din Târgovişte.
Rapid vine la Târgovişte cu un nou lider. Plecată în iarnă de la Municipal, Florina Diaconu este arma numărul 1 a giuleştencelor, însă per total formaţia bucureşteană nu poate emite pretenţii prea mari în fieful campioanei României.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro