Published On: vin, iul. 26th, 2013

Reorganizarea ANAF nu va afecta relaţia cu contribuabilii

nichiduta.ro

oameniIn urma reorganizării ANAF nu va fi afectată în niciun fel relaţia dintre Fisc şi contribuabili. De la DGFP Dâmboviţa am aflat că nu se pune problema ca aceştia din urmă să fie puşi pe drumuri, să de deplaseze la Direcţiile regionale pentru a-şi îndeplini obligaţiile ori rezolva problemele, atribuţiile acestor structuri fiind acelea de coordonare a administraţiilor fiscale judeţene.
Administraţiile fiscale orăşeneşti, municipale şi judeţene îşi vor desfăşura activitatea în aceleaşi locaţii, fără să fie afectată de reorganizare relaţia cu contribuabilii.
Potrivit unui comunicat de presă, restructurarea ANAF reprezintă o etapă premergătoare „Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale”, a cărui implementare este finanţată de Banca Mondială.
Tot în cadrul reorganizării se urmăreşte reducerea, cu până la 30%, a funcţilor de conducere, dar şi relocarea unei părţi a personalului spre domeniile deficitare sau organele fiscale cu cel mai mare grad de încărcare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro