REMONTADA LUI MOLDOVAN Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte 2-2 (2-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Gaz Metan. Au marcat: Buş ’24 şi ’43 / Neicuţescu ’65, Bic ’86 (p). Gaz Metan: Pleşca – Creţu. Larie, M. Constanin, Velisar -NeluţRoşu, Lukas Droppa -Moussa Sanoh (Fernandes ’55), Darius Olaru (Pleaşcă ’82), Nasser Chamed (Drăghici ’75) -Sergiu Buş.
Antrenor: Edward lordănescu Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Novac – Raţă (Yameogo ’46, D. Florea ’73), Bic, Liviu Mihai (Neguţ ’46), Neicuţescu – Voduţ. Antrenor: Viorel Moldovan Cartonaşe galbene: Voduţ ’36, Yameogo ’56
Arbitri: George Rădulescu -Bogdan Gheorghe şi Vlad Bârleanu – Adrian Cojocaru; Observatori: Marian Salomir şi Cătălin Popa.
1- 0, min. 24: Sergiu Buş a marcat cu un şut de la aproximativ zece metri după o centrare de pe partea dreaptă a lui Neluţ Roşu;
2- 0, min. 43: Olaru a trimis balonul cu capul, portarul Chindiei a respins mingea în faţă şi Buş a împins-o în plasă; 2-1, min. 65: Mihai Neicuţescu a reuşit o acţiune pe partea stânga, i-a driblat pe Mihai Constantin şi pe Ionuţ Larie şi a trimis balonul în poartă, din colţul careului mic;
2-2, min. 86: Droppa a comis un henţ în careu, iar arbitrul a dictat penalti. Bic a transformat lovitura de la 11 metri.
În minutul 90, antrenorul Edward lordănescu a fost trimis în tribună, pentru proteste. Tehnicianul gazdelor i-a cerut socoteală arbitrului George Rădulescu şi după încheierea meciului.
În primul meci al zilei de luni din Liga 1, Gaz Metan a terminat la egalitate, 2-2, pe teren propriu cu nou-promovata Chindia Târgovişte.
Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în prima etapă a noului sezon. Contra Chindiei, elevii lui Edi Iordănescu au avut o primă repriză perfectă. La primul său meci în tricoul Mediaşului, Segiu Buş a marcat o dublă.
În partea a doua, Gazul s-a jucat cu ocaziile. Nici Ely Fernandes, nici Buş nu au mai reuşit să îl învingă pe Aioanei. Ocaziile s-au răzbunat în celălalt careu. Neicuţescu s-a distrat cu apărătorii Mediaşului şi a înscris un gol de generic. Chindia a dat lovitura de graţie cu cinci minute înainte de final. Neluţ Roşu a făcut penalti, iar Ovidiu Bic a restabilit egalitatea.
Medieşenii au mizat totul pe atac în ultimele minute, dar sau lovit de un portar. Aioanei în zi de graţie, iar Gaz Metan -Chindia s-a terminat 2-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Le-am spus la pauză că putem reveni"

Gaz Metan – Chindia 2-2. Chindia Târgovişte a debutat cu o surpriză în Liga 1. Condusă cu 2-0 la Mediaş, dâmboviţenii au marcat de două ori după pauză şi a plecat cu un punct. La finalul partidei, Viorel Moldovan s-a arătat mulţumit de rezultat. „Cred că am început puţin timoraţi […]