REMIZĂ PREȚIOASĂ SCOASĂ DE CHINDIA FC Botoșani – Chindia Târgoviște 0-0

Mihai ROŞOIU

Stadion: Municipal (Botoșani) Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Racoviļan, Țigănașu – Tîrcoveanu (Florescu ’59), Papa Șeroni ’85), Ongenda (Roman ’84) – Kage (Lupeta ’72), Petkovski (Santos ’59), Sila.
Antrenor: Marius Croitoru
Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, lacob, Martac – Neguļ, Dulca, Suciu, Corbu – M. Șerban (Jipa ‘ 89)- Cherchez. Antrenor: Emil Săndoi
Partida dintre FC Botoșani și Chindia Târgoviște, din cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii 1 s-a terminat la egalitate, 0-0. Gazdele au controlat meciul și au avut posesia superioară, însă într-un final s-a dovedit că fără succes.
Prima repriză a adus două ocazii bune pentru Botoșani, în minutele 41 și 43, prin Silla, respectiv Ongenda, însă niciunul nu a fost suficient de inspirat să găsească poarta.
După ieșirea de la cabine, cei de la Chindia au încercat să devină mai periculoși pe contraatac, iar Neguļ a fost aproape de un super-gol după o acļiune individuală excepļională.
Cu un sfert de oră înainte de final, Sergiu Suciu a văzut al doilea cartonaș galben și i-a lăsat pe oaspeļi cu un om în minus.
Echipa lui Croitoru, incapabilă să marcheze
Elevii lui Croitoru nu au reușit să fie inspiraļi la finalizare. Fie că vorbim de Țigănașu, care nu a putut marca din careu, fie că vorbim de Silla, care nu a reușit să fructifice nicio minge în careu.
Botoșani a fost nevoită să se recunoască incapabilă să spargă defensiva setată magistral de Emil Săndoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI, MULȚUMIT DE ATITUDINE

FC Botoșani și Chindia Târgoviște au remizat, scor 0-0, în penultimul meci al etapei #12 din Liga 1. Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul dâm-bovițenilor, și-a felicitat elevii pentru atitudine.Chindia a evoluat cu un om în minus din minutul 73, după eliminarea lui Sergiu Suciu. Emil Săndoi s-a declarat mulțumit […]