Published On: lun, feb. 11th, 2019

REMIZĂ PREŢIOASĂ PENTRU ASFC PUCIOASA

nichiduta.ro

Echipa dâmboviţeană aflată într-un stagiu de pregătire în Turcia a remizat, scor 0-0, în jocul cu formaţia din Rusia, Zvezda Perm, echipă aflată pe locul 5 în liga secundă, poziţie în playofful pentru promovare.
Egalitatea pe tabela s-a menţinut până la finalul celor 90 de minute, deşi jucătorii noştri au încercat în repetate rânduri poarta adversă.
La începutul partidei, echipa a afişat un mesaj de susţinere pentru Cristi Bălaşa, care trece prin momente grele alături de familia sa.
Primul „11” trimis de staff în teren în acest joc de pregătire a fost: Curiman – Diţă, Blas, C. Constantin, Călin – Lungeanu, Iamandache, Calofir (c) – Parghel, Leţu, Codroiu.
Pe parcurs au mai jucat: Mahboub – Vlada, R. Nae, Grigorescu şi Zerzif.
Ceilalţi jucători care fac parte din lotul deplasat în Antalya şi nu au evoluat în acest joc amical au fost menajaţi în urma unor accidentări uşoare, pentru a nu exista complicaţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro