REMIZĂ PREŢIOASĂ PENTRU ASFC PUCIOASA

Mihai ROŞOIU

Echipa dâmboviţeană aflată într-un stagiu de pregătire în Turcia a remizat, scor 0-0, în jocul cu formaţia din Rusia, Zvezda Perm, echipă aflată pe locul 5 în liga secundă, poziţie în playofful pentru promovare.
Egalitatea pe tabela s-a menţinut până la finalul celor 90 de minute, deşi jucătorii noştri au încercat în repetate rânduri poarta adversă.
La începutul partidei, echipa a afişat un mesaj de susţinere pentru Cristi Bălaşa, care trece prin momente grele alături de familia sa.
Primul „11” trimis de staff în teren în acest joc de pregătire a fost: Curiman – Diţă, Blas, C. Constantin, Călin – Lungeanu, Iamandache, Calofir (c) – Parghel, Leţu, Codroiu.
Pe parcurs au mai jucat: Mahboub – Vlada, R. Nae, Grigorescu şi Zerzif.
Ceilalţi jucători care fac parte din lotul deplasat în Antalya şi nu au evoluat în acest joc amical au fost menajaţi în urma unor accidentări uşoare, pentru a nu exista complicaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTAT MARE PENTRU DIANA IVĂNCESCU

Început de an în forţă pentru Diana Ivăncescu la concursurile indoor! Atleta Clubului Sportiv Târgovişte a bifat un nou succes important în 2019, după bronzul cucerit la Campionatul Naţional Universitar, în luna ianuarie, în proba de 3000 metri. De această dată, eleva Desdemonei Banu Ionescu şi-a trecut în cont medalia […]