REMIZĂ FĂRĂ GOLURI LA MORENI Flacăra Moreni – Atletic Bradu 0-0

Mihai ROŞOIU

Flacăra arată din ce în ce mai puţin ca o echipă care merită să joace în Liga a III a. Jucătorii pregătiţi de Gabriel Paraschiv înregistrează rezultate din ce în ce mai slabe, iar după opt etape au ajuns pe locul 10, la două puncte distanţă de lanterna roşie a clasamentului, CS Mioveni 2, formaţie pe care o va înfrunta în runda viitoare. Astfel, dacă morenarii pierd în Argeş, au toate şansele să facă schimb de locuri cu viitoarela adversară.
Ca şi celelalte formaţii din serie, cu excepţia Alexandriei şi Petrolului, Atletic Bradu a fost o adversară modestă, dar pentru gruparea de pe Cricov, Liga a III a pare să fie o pălărie ult prea mare.
Sârbu – Negrea, Oprea, Matei, Cernea – L. Plăcintă, Roşciugă – Drăgan, Tocan, Neguţ – Ene, iar în actul secund au mai intrat Ţânţaru, Parghel şi Palamariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PUNCT SCOS IN EXTREMIS

FC Aninoasa – Astra II 2-2 (0-2) Marcatori: I. Radu (63), Rusu (71 -pen)/ Chiriac (22), Culda (24). Echipele din Dâmboviţa care activează în Liga a III a sunt printre cele mai slabe din serie. Aninoasa este una dintre ele, iar rezultatul înregistrat pe tren propriu în faţa unei echipe […]