REGULI STRICTE pentru persoanele care vin din străinătate în România

Pentru cei care vin în România şi stau aici o perioadă de maximum 3 zile nu se va impune obligaţia carantinării, dacă vin cu un test COVID negativ efectuat cu 48 de ore înainte de intrarea în ţară. Dacă vor să stea mai mult de 3 zile, vor avea la dispoziţie două variante. Carantină 14 zile, în cazul în care doresc să nu stea în carantină 14 zile, în a cincea zi vor avea posibilitatea de efectuare a testului, iar în cazul în care testul este negativ, la momentul primirii rezultatului vor putea ieşi din carantină.
În doar 2 săptămâni s-au schimbat foarte multe legat de libertatea de a călători prin anumite ţări. Unele ţări au închis graniţele pentru cei ce călătoresc din România. Altele au început să solicite un test negativ de COVID-19. Însă cele mai multe dintre ele impun carantina / izolarea la domiciliu odată ce le-a fost trecută graniţa.
Statele din Europa care, în context COVID-19, impun restricţii pentru cetăţenii care vin din România sunt: Statele din Europa care, în context COVID-19, impun restricţii pentru cetăţenii care vin din România sunt: Austria, Belgia, Bosnia Herţegovina, Cehia, Cipru, Confederaţia Elveţiană, Danemarca, Estonia, Federaţia Rusă,Finlanda,Germania,Grecia,Irlanda,I slanda,Italia,Letonia,Principatul Liechtenstein, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Regatul Ţărilor de Jos, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Subprefectul judeţului Dâmboviţa, confirmat cu COVID-19 iar prefectul a fost carantinat la sediul Prefecturii Dâmboviţa, fiind considerat contact direct, deşi rezultatul testului a ieşit negativ

Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Judeţean de Circumscripţie Dâmboviţa au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testaţi 3 angajaţi ai Instituţiei Prefectului-judeţul Dâmboviţa. În urma testării, 2 rezultate au fost negative şi unul pozitiv, respectiv al subprefectului judeţului.În […]