REGULI NOI LA FRF

Mihai ROŞOIU

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a participat luni, 2 martie, la şedinţa Comitetului Executiv UEFA, la Amsterdam, unde a prezentat concluziile Comisiei Media, în urma întâlnirii găzduite la Cluj-Napoca, în luna decembrie.
Răzvan Burleanu se află la Amsterdam, acolo unde luni a avut loc prima şedinţă a Comitetului Executiv UEFA din acest an. În cadrul acesteia, preşedintele FRF le-a prezentat membrilor CEx concluziile Comisiei Media, pe care o prezidează.
În luna iunie a anului trecut, Comitetul Executiv UEFA a votat numirea lui Răzvan Burleanu la conducerea Comisiei Media, după mandatul preşedintelui FRF ca prim-vicepreşedinte al Comisiei Marketing. Decizia a reprezentat o premieră, preşedinţia Comisiilor revenind, potrivit practicilor UEFA, doar membrilor Comitetului Executiv al instituţiei europene.
În decembrie anul trecut, România a fost pentru prima dată gazda unei Comisii UEFA. Au fost

reprezentate 17 asociaţii naţionale europene, alături de specialişti UEFA. În şedinţa de lucru, membrii Comisiei Media UEFA au dezbătut cele mai importante trenduri din industria media şi au analizat rapoartele privind evoluţia acestora la nivel continental. Întâlnirea de la Cluj-Napoca a constituit şi prilejul unor propuneri privind operaţiunile media din cadrul EURO 2020, planul de comunicare pentru EURO 2020, dezvoltarea UEFA.tv şi a canalelor de social media în contextul provocărilor din piaţa media de la nivel global, precum şi campaniile #EqualGame şi cele derulate de UEFA Foundation for Children.
Marţi, Răzvan Burleanu şi Radu Vişan, secretarul general al FRF, vor participa la cea de-a 44-a ediţie a Congresului UEFA, care se va desfăşura tot la Amsterdam şi la care participă preşedinţii şi secretarii generali ai tuturor celor 55 de asociaţii membre UEFA. După acest eveniment, va avea loc tragerea la sorţi pentru UEFA Nations League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia Politica şi Apărarea Sociala (CLIII)

de Gustave Le Bon_ Capitolul V Lupta socială Situat în acele regiuni ceţoase pe care cei din vechime le considerau capătul lumii, Stockholm este un oraş ce se bucură de reputaţia de a fi o aşezare umană discretă ce nu prea este vizitată. Ghizii spun că acest oraş seamănă cu […]