Regionala TSD Sud Muntenia şi Bucureşti-ilfov s-a reunit la Dâmboviţa

regionala tsdTinerii social-demo-craţi din opt judeţe şi cele şase sectoare ale Bucureştiu-lui precum şi preşedintele TSD, Gabriel Petrea au avut o întâlnire de lucru, Regionala TSD Sud Muntenia Bucureşti-llfov, în judeţul Dâmboviţa, la Complexul Mija, gazda evenimentului fiind organizaţia TSD Dâmboviţa. S-a făcut o analiză a activităţii tineretului social-democrat în urma alegerilor din iunie unde tinerii au stat în primele rânduri şi la muncă şi la candidaturile pe locuri eligibile, drept exemplu fiind şi judeţul Dâmboviţa, la Răzvad fiind ales cel mai tânăr primar, Emanuel Spătaru cel care s-a ocupat împreună cu preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu de organizarea acestui eveniment. Un alt subiect abordat în cadrul regionalei TSD a fost cel legat de strategia pentru alegerile parlamentare din toamnă.
„Dâmboviţa este gazda unei regionale TSD. Este o întâlnire destul de importantă în care discutăm atât despre ceea ce am realizat la alegerile locale, tragem linie, analizăm ceea ce am făcut bine, dar şi ceea ce am greşit. Eu cred că în Dâmboviţa am făcut o treabă bună din moment ce avem tineri care astăzi, conduc foarte multe comune dâmboviţene şi vreau să spun că la Dâmboviţa s-a muncit foarte serios precum şi în alte judeţe şi vă dau un alt exemplu la Te-leor-man avem vicepreşedinte de CJ un tânăr social-democrat care este prezent şi aici. După cum se ştie, zilele trecute am reuşit să aducem în TSD şi o mare parte din tinerii progresişti… Discutăm foarte serios şi despre ceea ce trebuie să facem la alegerile parlamentare”, a declarat Emanuel Spătaru, primarul comunei Răz-vad.
De la acest eveniment nu au lipsit nici invitaţii: secretarul executiv al PSD Dâm-boviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele PSD Dâm-boviţa, Corneliu Ştefan şi preşedinta OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia şi senatorul PSD, Leonardo Badea.
„Mă bucur foarte mult că această regională a tinerilor din PSD se desfăşoară la Dâmboviţa. Mesajul meu pe care îl transmit tinerilor şi aici nu mă refer doar la cei din PSD, este de a se implica în viaţa politică la modul cel mai serios, responsabil, pentru că ei reprezintă viitorul”, a declarat Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.
„Acţiunea de astăzi, este o continuitate a Şcolii de vară a TSD, ce a avut loc la Buşteni, săptămâna trecută. Este o întâlnire care a adus laolaltă tinerii din sudul României şi în cadrul căreia s-a făcut schimb de experienţe. Toţi au ţinut să precizeze că organizaţi TSD este foarte bine reprezentată la nivelul structurilor ce au fost alese pe data de 5 iunie 2016. Dumnealor au spus că acest proces ar fi normal să fie continuat şi la alegerile parlamentare. Este normal, este firesc şi acest lucru înseamnă progresul partidului pe care-l reprezentăm”, a afirmat Alexandru Oprea, secretarul executiv PSD Dâmboviţa.
Preşedintele TSD, Gabriel Petrea a spus că va pune în practică şi o consultare naţională privind prioritizarea şi implementarea unor proiecte ce privesc soarta ţării.
„În primul rând am vrut să ne cunoaştem mai bine pentru că la tineret este nevoie de socializare. S-a încheiat o campanie electorală destul de grea, dar care s-a dovedit câştigătoare pentru TSD. În istoria PSD, dar şi România nu a avut niciodată atât de mulţi tineri, aleşi locali… Noi vom începe o organizare pentru alegerile parlamentare şi vom lansa o consultare naţională pentru tineri, pentru a vedea care sunt priorităţile pe care trebuie să le aibă viitorul Guvern al României… Domnul preşedinte Adrian Ţuţuianu a ştiut să promoveze tinerii şi pot da exemplu comuna Răzvad… ” a declarat preşedintele TSD, Gabriel Petrea.
Preşedintele TSD Dâm-boviţa a avut un mesaj foarte clar: „De la 15 august va trebui să intrăm în formaţie de luptă şi să câştigăm fără drept de apel şi alegerile parlamentare”.
„S-a desfăşurat la Dâm-boviţa Regionala TSD Sud Muntenia-Bucureşti-Ilfov. S-au discutat foarte multe lucruri. Eu am punctat despre proiecte, forţă, despre ceea ce avem de făcut pe termen scurt şi mediu, discuţii care duc către un progres. De la 15 august va trebui să intrăm în formaţie de luptă şi să câştigăm fără drept de apel şi alegerile parlamentare”, a declarat Liviu Vasilescu, preşedinte TSD Dâmboviţa.
Liderul tinerilor social-democraţi, Gabriel Petrea nu a ezitat să critice şi Guvernul Cioloş privind Ignorarea programului „Garanţia pentru tineri”.
Tinerii social-democraţi s-au arătat foarte motivaţi şi pregătiţi pentru bătălia electorală din toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Datorii uriaşe la primăria Gura Foii

O comună cu datorii uriaşe, cu bugetul blocat, fără proiecte pe exerciţiul bugetar 2014-2020, cu angajaţii plecaţi în concediu de odihnă, fără fax şi fără mobilier în biroul edilului, asta a găsit noul primar Radu Georgescu, când a preluat frâiele comunei Gura Foii: „Nu am găsit scris niciun proiect pentru […]