REGHECAMPF ŞI-A INVITAT „URMAŞII” LA CINĂ!

Mihai ROŞOIU

Laurenţiu Reghecampf, antrenor la Al Wahda, a făcut un gest lăudabil pentru grupa de 2005 a celor de la Kinder Târgovişte, formaţie invitată în Emiratele Arabe pentru a participa la un turneu.
Formaţia care vine din oraşul în care fostul antrenor al FCSB-ului s-a născut a participat la turneul Abu Dhabi Country Club Cup, iar mâine va juca finala, cu formaţia locală. Până la finala de mâine, antrenorul român a decis să-le ofere cadouri copiilor şi chiar i-a dus la un renumit restaurant din Abu Dhabi. La cină au participat şi ceilalţi oameni din staff-ul antrenorului roman, scrie gsp.ro.
Kinder Târgovişte a câştigat primul meci, 80 cu EFF Academy. În al doilea meci a trecut de Kuwait, 1-0, iar apoi s-a impus cu 5-0 în partida cu Thistle Academy. În semifinale a învins-o cu 3-1 după penalty-uri pe Oman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CLAUDIA IUGULESCU ARBITREAZĂ ÎN SEMIFINALELE CHAMPIONS LEAGUE

Târgovişteanca îşi confirmă statutul de asistent de top în arbitrajul mondial. UEFA a anunţat oficial că una dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League va fi arbitrată de o brigadă din România! Astfel, manşa întâi a duelului dintre FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, partidă care se va disputa în 22 aprilie […]