Published On: lun, mart. 5th, 2018

REGHECAMPF ŞI-A INVITAT „URMAŞII” LA CINĂ!

nichiduta.ro

Laurenţiu Reghecampf, antrenor la Al Wahda, a făcut un gest lăudabil pentru grupa de 2005 a celor de la Kinder Târgovişte, formaţie invitată în Emiratele Arabe pentru a participa la un turneu.
Formaţia care vine din oraşul în care fostul antrenor al FCSB-ului s-a născut a participat la turneul Abu Dhabi Country Club Cup, iar mâine va juca finala, cu formaţia locală. Până la finala de mâine, antrenorul român a decis să-le ofere cadouri copiilor şi chiar i-a dus la un renumit restaurant din Abu Dhabi. La cină au participat şi ceilalţi oameni din staff-ul antrenorului roman, scrie gsp.ro.
Kinder Târgovişte a câştigat primul meci, 80 cu EFF Academy. În al doilea meci a trecut de Kuwait, 1-0, iar apoi s-a impus cu 5-0 în partida cu Thistle Academy. În semifinale a învins-o cu 3-1 după penalty-uri pe Oman.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro