Published On: joi, feb. 14th, 2013

Reducerea arieratelor – o prioritate la DGFP Dâmboviţa

nichiduta.ro

emilianrusuCererea expresă formulată de reprezentanţii Fondului Monetar lnternaţional şi asumată de ministrul de resort, cu privire la reducerea arieratelor, este tratată cu maximă responsabilitate la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dâmboviţa. Acest lucru este reflectat, de altfel, şi de rezultatele obţinute în luna ianuarie, în ce priveşte activitatea de colectare a obligaţiilor fiscale pe care contribubilii le datorează statului.
„Pentru luna ianuarie am stabilit un plan de încasări de 75 milioane de lei. Am realizat 80 de milioane din încasări, inclusiv din reducerea de arierate, dar nu este suficient dacă ne raportăm la cererea FMI, care a dus, automat, la creşterea planului de încasări cu 25 %, la 94 milioane lei pe lună” – a declarat ec. Emilian Rusu, director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dâmboviţa.
Pentru anul 2013, acesta a prognozat o creştere cu 4-5% faţă de anul trecut, a colectării veniturilor bugetare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro