REDNIC, SUPĂRAT DUPĂ REMIZA CU CHINDIA

Mihai ROŞOIU

Mircea Hednic (58 de ani), proaspăt instalat pe banca celor de la Viitorul, a comentat egalul reuşit de echipa sa în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 1-1.
„Puriul” a comentat ieşirea hazardată a lui Valentin Cojocaru, soldată cu eliminarea goalkeeper-ului, şi a trimis săgeţi spre predecesorul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, fiind nemulţumit de modul în care a arătat echipa pe durata reprizei secunde.
„S-a jucat foarte bine în prima repriză. Am reuşit să înscriem, am fost aproape de golul doi, apoi a venit acea fază în care portarul nostru a ezitat, a luat roşu, iar jocul s-a dezechilibrat. Puteam să facem 2-0, puteam să şi pierdem, dar trebuie să fim mulţumiţi şi cu acest punct. A fost un teren foarte rău. La experienţa lui, putea să evite acel fault. Preferam să-l lase pe jucător să treacă, să luăm gol, dar să jucăm 11 la 11.
Când vezi repriza a doua, îţi pui ceva întrebări legate de pregătirea fizică a jucătorilor. E de muncă”, a spus Rednic, la microfonul TV Telekom.
În minutul 36 al meciului dintre Chindia şi Viitorul, încheiat 1-1, Valentin Cojocaru (25 de ani), portarul dobrogenilor, a comis o gafă uriaşă.
Daniel Popa a scăpat singur spre poarta Viitorului, după un duel câştigat cu Andrei Ciobanu. Ajuns în situaţie de unu contra unu cu goalkeeper-ul oaspeţilor, Popa a reuşit să-l dribleze, făcându-şi mingea în lateral. Cojocaru l-a doborât pe fostul atacant al lui Dinamo, iar „centralul” Horia Mladinovici a dictat fault şi cartonaş roşu pentru portarul crescut de FCSB. Rednic l-a sacrificat pe Matei şi l-a trimis între buturi pe Cătălin Căbuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXXV) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonatorAdevărul este că, în primele ore după ce a survenit decesul, nimeni nu a ştiut ce trebuie să facă cu cadavrul lui Rudolph Valentino. Primul gând care le-a venit în minte a fost să expedieze trupul în Italia, familiei sale. Apoi, prietenii săi au insistat să fie […]