RECUNOŞTINŢĂ PENTRU MUNCA VOLUNTARILOR DÂMBOVIŢENI

Voluntarii construiesc comunităţi puternice.
Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat, în 1985, ziua de 5 decembrie, ca Zi Internaţională a Voluntarilor în slujba dezvoltării sociale şi economice, sărbătorită de atunci în întreaga lume.
5 decembrie este o zi importantă pentru voluntarii Crucii Roşii Române, o zi în care le sunt recunoscute eforturile depuse pentru a-i ajuta pe cei din jur.
Pandemia de COVID-19, pentru voluntarii din Crucea Roşie Română, a fost o experienţă nemaiîntâlnită în istoria lor alături de organizaţie: o perioadă dificilă dar şi o ocazie să-şi redescopere misiunea. 2 000 de voluntari din toate filialele Crucii Roşii Române din ţară, alături de angajaţii organizaţiei, s-au implicat zilnic în acţiuni de intervenţie.
Prin activitatea lor sustinuţă, voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa se implică în activităţi social-umanitare şi educaţionale de prim ajutor sau de pregătire în situaţii de urgenţă la dezastre, pentru oameni. Activitatea lor salvează vieţi!
„Vă mulţumesc că faceţi parte din marea familie a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie şi pentru că împreună scriem în fiecare zi istoria Crucii Roşii Române, Filiala Dâmboviţa. Voi sunteţi forţa cea mai importantă a organizaţiei noastre, sunteţi puterea umanităţii şi apărătorii valorilor umanitare. Sunt mândru pentru munca voastră, pentru impactul pe care îl aveţi în rândul comunităţilor dâmboviţene, zi de zi. Vă invit să rămâneţi alături de noi, pentru că doar împreună putem scrie mai departe istoria binelui. La mulţi ani!”, mesajul directorului Crucii Roşii Dâmboviţa, jr. Raul Pavelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

5 decembrie - Ziua Internaţională a Voluntariatului

2020 a fost un an ce nu poate fi comparat cu niciun altul. Pandemia COVID-19 a afectat fiecare aspect al vieţii oamenilor şi a pus o presiune colosală pe sănătatea fizică şi mintală a acestora, pe sistemele de sănătate, economia, mijloacele de trai şi reţelele sociale din întreaga lume. În […]