Published On: lun, aug. 6th, 2018

Rectificarea pozitivă aduce bani în judeţul nostru!

nichiduta.ro

Deputatul Claudia Gilia a declarat l-a sfârşitul săptămânii trecute că Guvernul PSD-ALDE a promis că EDUCAŢIA va fi o prioritate pentru România şi demonstrează, zi de zi, că s-a ţinut de cuvânt. Faptele vorbesc de la sine. Parlamentarul Claudia Gilia susţine că odată cu rectificarea bugetară din această lună se vor aloca mai multe fonduri pentru bursele elevilor şi ale studenţilor şi vor fi făcute noi investiţii în şcoli.
De data aceasta, sunt şi trei universităţi din ţară care vor primi sume consistente pentru dezvoltarea infrastructurii academice.
Printre acestea se numără şi Universitatea Valahia din Târgovişte. Facultatea de Drept şi Facultatea de Ştiinţe Umaniste vor primi finanţarea pentru finalizarea lucrărilor la corpul C.
Campusul universităţii este singurul construit de la zero în ultimele două decenii.
In ultimii ani, prin alocarile financiare date de Guvernele PSD, au crescut investiţiile în cămine, cantine, club, baze sportive şi au făcut din UVT un adevărat exemplu de „bune practici” pentru alte comunităţi academice din ţară.
Comunitatea academică din Târgovişte ştie că investiţiile făcute în universitatea noastră vor da roade. În universitatea noastră studenţii au fost puşi pe primul loc. Astfel, avem studenţi premiaţi la competiţii naţionale şi internaţionale care beneficiază de numeroase parteneriate internaţionale şi proiecte de cercetare cu rezultate certificate. Universitatea s-a dezvoltat în ultimii 26 de ani şi a demonstrat că este una dinamică şi cu un foarte mare potenţial de creştere.
Toate investiţiile făcute în universitate sunt în avantajul studenţilor, cadrelor didactice şi al dezvoltării comunităţii locale. Odată cu dezvoltarea centrului nostru universitar, toate ramurile economiei vor avea de câştigat.
îi adresez mulţumiri publice doamnei Prim ministru Viorica Dăncilă pentru susţinerea permanentă a proiectelor de dezvoltare ale judeţului nostru, dar şi vicepreşedintelui Senatului României, domnul Adrian Ţuţuianu pentru efortul constant de susţinere a demersurilor care privesc investiţiile în Universitatea Valahia din Târgovişte”, a declarat deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Rebecca spune:

    EDUCAŢIA va fi prioritate??? Dar pana acum ce ati facut? Promisiuni si iar promisiuni, desi sunteti la putere de aproape 30 de ani! In toti acesti ani nu ati facut decat sa goliti visteria statului, sa folositi de fondul de pensii in scopuri personale si sa bagati tara in colaps! Primeste Facultatea de Drept finantare? De ce numai Dreptul? Nu cumva pt ca acolo e Tutuianu si clica lui???? Voi credeti poporul asta mult mai prost decat este si atentie … va vine randul mai repede decat credeti!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro