Rectificarea pozitivă aduce bani în judeţul nostru!

Deputatul Claudia Gilia a declarat l-a sfârşitul săptămânii trecute că Guvernul PSD-ALDE a promis că EDUCAŢIA va fi o prioritate pentru România şi demonstrează, zi de zi, că s-a ţinut de cuvânt. Faptele vorbesc de la sine. Parlamentarul Claudia Gilia susţine că odată cu rectificarea bugetară din această lună se vor aloca mai multe fonduri pentru bursele elevilor şi ale studenţilor şi vor fi făcute noi investiţii în şcoli.
De data aceasta, sunt şi trei universităţi din ţară care vor primi sume consistente pentru dezvoltarea infrastructurii academice.
Printre acestea se numără şi Universitatea Valahia din Târgovişte. Facultatea de Drept şi Facultatea de Ştiinţe Umaniste vor primi finanţarea pentru finalizarea lucrărilor la corpul C.
Campusul universităţii este singurul construit de la zero în ultimele două decenii.
In ultimii ani, prin alocarile financiare date de Guvernele PSD, au crescut investiţiile în cămine, cantine, club, baze sportive şi au făcut din UVT un adevărat exemplu de „bune practici” pentru alte comunităţi academice din ţară.
Comunitatea academică din Târgovişte ştie că investiţiile făcute în universitatea noastră vor da roade. În universitatea noastră studenţii au fost puşi pe primul loc. Astfel, avem studenţi premiaţi la competiţii naţionale şi internaţionale care beneficiază de numeroase parteneriate internaţionale şi proiecte de cercetare cu rezultate certificate. Universitatea s-a dezvoltat în ultimii 26 de ani şi a demonstrat că este una dinamică şi cu un foarte mare potenţial de creştere.
Toate investiţiile făcute în universitate sunt în avantajul studenţilor, cadrelor didactice şi al dezvoltării comunităţii locale. Odată cu dezvoltarea centrului nostru universitar, toate ramurile economiei vor avea de câştigat.
îi adresez mulţumiri publice doamnei Prim ministru Viorica Dăncilă pentru susţinerea permanentă a proiectelor de dezvoltare ale judeţului nostru, dar şi vicepreşedintelui Senatului României, domnul Adrian Ţuţuianu pentru efortul constant de susţinere a demersurilor care privesc investiţiile în Universitatea Valahia din Târgovişte”, a declarat deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

One thought on “Rectificarea pozitivă aduce bani în judeţul nostru!

  1. EDUCAŢIA va fi prioritate??? Dar pana acum ce ati facut? Promisiuni si iar promisiuni, desi sunteti la putere de aproape 30 de ani! In toti acesti ani nu ati facut decat sa goliti visteria statului, sa folositi de fondul de pensii in scopuri personale si sa bagati tara in colaps! Primeste Facultatea de Drept finantare? De ce numai Dreptul? Nu cumva pt ca acolo e Tutuianu si clica lui???? Voi credeti poporul asta mult mai prost decat este si atentie … va vine randul mai repede decat credeti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

INVESTIŢIILE DIN POTLOGI ŞI CORBII MARII, VIZITATE DE PREŞEDINTELE CJ

Peşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu a efectuat o vizită de lucru în localităţile Potlogi şi Corbii Mari, la obiectivele de investiţii pe care autorităţile locale le au în derulare. Prima oprire a fost în comuna Potlogi, la blocul de locuinţe pentru tineri destinat închirierii, obiectiv finanţat prin Agenţia Naţională […]