RECOMANDĂRI DIN PARTEA FIBA PENTRU RELUAREA ACTIVITĂŢII ECHIPELR DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

FIBA a publicat o serie de recomandări pentru reluarea activităţii sportive după pauza cauzată de pandemia de COVID-19.
Ghidul FIBA este disponibil în engleză, franceză şi spaniolă şi este dedicat federaţiilor de specialitate şi organizatorilor de evenimente sportive. Scopul acestui document, pus la dispoziţie de FIBA, este ca activitatea sportivă să fie reluată în cele mai bune condiţii posibile şi cu într-un grad de risc minim.
Totul a fost făcut sub îndrumarea Preşedintelui Comisiei Medicale FIBA, doctorul australian Peter Harcourt.
Ghidul este unul amplu şi conţine atât informaţii generale despre noul coronavirus, cât şi informaţii specifice privind activitatea sportivă, cum ar fi: informaţii despre călătorii, informaţii despre suportul medical necesar reluării activităţii, un set de reguli pentru reducerea riscului de infestare în cadrul facilităţilor, modul în care spectatorii vor putea avea acces în arene, dar şi un set strict de reguli pentru competiţiile în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (111) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davisîn al şaselea rând, datorită faptului că se luptă disperaţi cu condiţiile sociale ostile, nu trebuie să ne surprindă faptul că săracii se orientează, plini de o fantastică speranţă, către ceea ce putem numi „a treia economie” de subzistenţă urbană ce include pariurile, sistemul piramidal de câştig, loteria […]