REACŢIA CHINDIEI DUPĂ AMÂNAREA MECIULUI CU DINAMO

Mihai ROŞOIU

Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte, a
oferit o primă reacţie după ce în lotul lui Dinamo au fost depistaţi şase jucători cu COVID-19.
Oficialul Chindiei speră ca lucrurile să se rezolve şi aşteaptă o decizie din partea LPF. Cele două echipe au un joc programat şi duminică, la Ploieşti.
Marcel Ghergu: „Din câte înţeleg, au fost retestaţi astăzi”
„Îmi pare rău, e o situaţie neplăcută. Când e vorba de sănătate sunt rezervat şi îmi pare sincer rău, e vorba de sănătatea unor oameni. Din punct de vedere sportiv vedem ce decizie se va lua. Nu e o situaţie de bucurie. 100% meciul nu se va juca.
Suntem deja la hotel, ne facem alt program, ne întoarcem acasă după aceea. Jocul de diseară nu se va juca, din câte înţeleg au fost retestaţi astăzi şi mâine se va aştepta o altă decizie. Dacă mâine apar testele negative, probabil vom juca meciul de duminică.
Nu pot să joc returul înaintea turului. Cu siguranţă jocul de astăzi nu se va disputa”, a spus Ghergu, pentru Digi Sport.
După ce magazinerul echipei Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19, tot înainte de un meci cu Chindia, şi „câinii” au reluat mai târziu jocurile din play-out, clubul este lovit de o nouă problemă. De această dată, din informaţiile Digi Sport, şase jucători au fost depistaţi pozitiv, iar o anchetă epidemiologică va începe în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCĂ UN TRANSFER LA CSM TÂRGOVIŞTE

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte anunţă un nou transfer al secţiei de volei feminin. Începând cu sezonul 2020-2021, Maria Yordanova va evolua pentru CSM, jucătoarea din Bulgaria fiind la prima experienţă „externă” din cariera sa. În vârstă de doar 18 ani, voleibalista de la sud de Dunăre este considerată una […]