Reabilitarea Cinematografului Independenţa intră în linie dreaptă

Consiliul Local al Municipiului Târgovişte a actualizat hotărârea privind predarea, către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii, a amplasamentului cinematograf şi teren aferent, în vederea modernizării şi reabilitării Cinematografului Independenţa.
Prin intermediul aceleiaşi hotărâri a fost aprobată contribuţia financiară de la bugetul local, pentru servicii şi lucrări, în valoare totală de 1,16 milioane de lei.
Municipalitatea va asigura racordarea obiectivului la reţelele de apă şi canalizare, de alimentare cu energie electrică şi gaze naturale şi va suporta contravaloarea taxelor pentru obţinerea acordurilor şi avizelor pentru implementarea proiectului şi, ulterior, pentru funcţionare. Tot în sarcina autorităţilor locale va fi asigurarea şi montarea a patru rezervoare de incendiu, cu o capacitate de 60 de metri cubi fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Rezultatele simulărilor Evaluării Naţionale şi a examenului de Bacalaureat 2017

În perioada 13 – 17 martie 2017 elevii claselor a VIII-a, a Xl-a şi a XII-a au susţinut probele scrise în cadrul simulării Evaluării Naţionale şi a Bacalaureatului. La nivelul Judeţului Dâmboviţa, la clasa a VIII-a procentul mediilor peste 5 din totalul elevilor prezentaţi (4066) este de 48,28% (comparativ cu […]