Răzvan Bejan. mesaj de unitate pentru Moreni: „Nimeni nu poate reuşi de unul singur!”

„Mesajul meu pentru Moreni este unul de unitate. Consider că nimeni nu poate reuşi singur”, a spus Răzvan Bejan, coordonatorul organizaţiei locale Pro România. Antreprenor de succes, Bejan s-a înconjurat de oameni care pun mai presus de interesul personal interesul oraşului, a stabilit sloganul de campanie „Împreună pentru Moreni”, dar şi o listă de proiecte prioritare:
„O să vorbesc cu fiecare cetăţean în parte. Cred că asta a lipsit în Moreni, comunicarea. Am identificat foarte multe probleme: infrastură proastă, lipsa locurilor de muncă, lipsa oportunităţilor de orice fel până la urmă. Trebuie să ne orientăm, în ceasul al 12-lea, spre atragerea de fonduri europene. Am în echipă oameni care nu au mai făcut politică şi sunt hotărât să merg până la capăt cu ceea ce mi-am propus.”
Ca proiecte prioritare, Răzvan Bejan a enumerat înfiinţarea unui centru educaţional regional şi încheierea de contracte cu agenţii economici, în vederea calificării forţei de muncă. O altă ţintă ambiţioasă este înfiinţarea a 500 de locuri de muncă în primii doi ani de mandat. Pe linie administrativă, Bejan propune înfiinţarea transportului public local, reabilitarea instituţiilor de învăţământ, elaborarea unui nou plan urbanistic, astfel încât să se construiască unitar.
Un proiect aparte este dezvoltarea bazei sportive Flacăra, şi punerea în valoare a acestui brand care a făcut Municipiul Moreni cunoscut în toată ţara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputat Oana Vlăducă cere comandament naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România

Oana Vlăducă, deputat PRO România, condamnă public lejeritatea cu care Guvernul şi Ministerul Sănătăţii abordează problema gener ată de răspândirea coronavirusului în state membre UE şi cere înfiinţarea unui comandament naţional înainte de a fi prea târziu. „Numai mie mi se pare că actualul Guvern şi, mai ales, ministrul Sănătăţii […]