RAZII PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV- 2

Au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Dambovita, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării efectelor pandemiei de COVlD 19. Astfel, peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse restricţiilor, zonele aglomerate, dar şi mijloacele de transport persoane.
În acest context, au fost verificate 131 de societăţi comerciale şi 198 de obiective şi locaţii de interes, fiind legitimate peste 2.500 de persoane. Ca urmare a abaterilor constatate în urma acestor controale, au fost aplicate, în total, 160 de sancţiuni contravenţionale.
De asemenea, poliţiştii au intervenit la 4 evenimente private, organizate pe raza municipiului Târgovişte, municipiului Moreni şi pe raza localităţii Bilciureşti. Au fost identificate în total 45 de persoane care au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de aproximativ 60.000 de lei.
Poliţiştii dâmboviţeni se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul Sars-
CoV-2.
Reamintim necesitatea respectării măsurile de protecţie sanitară: spălarea sau dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţării fizice de alte persoane, evitarea locurilor aglomerate.
Totodată, solicităm tuturor cetăţenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare şi să dea dovadă de o conduită responsabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Produse cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea faptelor antisociale au depistat, în zona unor pieţe din municipiul Târgovişte, două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute.În urma verificărilor efectuate asupra unei femei în vârstă de 48 şi a unui bărbat de 42 de ani, […]