Razie pe trenuri şi în gări

In ultima săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat în peste 1.000 de staţii de cale ferată, şi trenuri de călători, pentru menţinerea siguranţei transporturilor.
În perioada 25 – 31 august 2018, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţa transporturilor feroviare, desfăşurând activităţi în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale, în 400 de staţii de cale ferată, precum şi patrulând în 410 trenuri de călători. În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate 2 persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional şi 2 minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centre de plasament.
De asemenea, au fost depistate 8 persoane adulte care figurau ca fiind dispărute şi 3 persoane deţinătoare şi consumatoare de droguri. În această perioadă, au fost întocmite 53 de dosare penale, cercetările fiind continuate pentru probarea infracţiunilor săvârşite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals şi uz de fals, contrabandă şi pescuit ilegal, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei.
Pentru prevenirea şi depistarea faptelor de natură penală şi contravenţională, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa transporturilor, siguranţa şi securitatea pe apă, prevenirea pescuitului ilegal şi a contrabandei fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 2 autoturisme, o barcă, un motor de barcă, 25 de metri cubi de cherestea, 45 de kilograme de peşte şi alte 21 de kilograme de sturioni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La "istorie", la fel de tari ca untul la soare...

În ograda Ministerului Educaţiei scandalurile se ţin lanţ, „vedeta” fiind în aceste zile deja celebra Editură Didactică şi Pedagogică, sub egida căreia se tipăreşte rebut după rebut. Dezastrul a fost prefaţat de aberaţiile din manualul de geografie, de clasa a şasea şi continuă alarmant. Aflăm că, tot la clasa a […]