Published On: mie, nov. 1st, 2017

Razie pe drumurile publice din Dâmboviţa pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

nichiduta.ro

Sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de la rutieră din Dâmboviţa, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, acţionează în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
În prima zi de acţiune, au fost controlate 218 autovehicule pentru a verifica, în special, buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.
De asemenea, poliţiştii au verificat concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.
În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 178 de sancţiuni
contravenţionale, au reţinut 3 permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.
Totodată, în cazul unui autovehicul care reprezenta un pericol pentru siguranţa circulaţiei s-a dispus măsura imobilizării acestuia.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro