Razie pe drumurile din judeţul Dâmboviţa

In urma unei razii, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au constatat 4 infracţiuni, au aplicat 760 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 38 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare şi 6 seturi de plăcuţe de înmatriculare. Poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au organizat o razie în municipiul Târgovişte şi în oraşele Găeşti, Titu şi Răcari pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier.
In urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au aplicat 760 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 204.460 de lei. Din totalul amenzilor, 262 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 178 pentru neportul centurii de siguranţă, 23 pentru neacordare priorităţii de trecere pietonilor şi 42 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege. Alte 20 de sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, 4 pentru executarea de lucrări care implicau restricţionarea circulaţiei rutiere, fără avizul poliţiei rutiere şi fără ca acestea să fie semnalizate corespunzător şi 33 pentru abaterile comise de biciclişti. 8 pietoni au fost amendaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. De asemenea, alte 4 sancţiuni au fost aplicate la Legea 333/2003, 14 la Legea 61/1991 şi 14 pentru încălcarea prevederilor H.G. 69/2002. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 38 de permise de conducere, dintre care 8 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 23 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, 1 pentru depăşire neregulamentară şi 1 pentru consum de alcool. Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi 6 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsuri pentru asigurarea stocurilor de medicamente necesare în unităţile sanitare

In urma unor informaţii apărute în spaţiul public despre lipsa unor medicamente esenţiale din spitalele din ţară, facem următoarele precizări: Săptămâna trecută, au fost livrate în România 10.250 de fiole de Cisplatinum, în depozitele agreate de producător, de unde unităţile sanitare se pot aproviziona în baza contractelor de achiziţii publice. […]