Published On: joi, iun. 21st, 2018

Razie pe drumurile din judeţul Dâmboviţa

nichiduta.ro

In urma unei razii, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au constatat 4 infracţiuni, au aplicat 760 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 38 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare şi 6 seturi de plăcuţe de înmatriculare. Poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au organizat o razie în municipiul Târgovişte şi în oraşele Găeşti, Titu şi Răcari pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier.
In urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au aplicat 760 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 204.460 de lei. Din totalul amenzilor, 262 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 178 pentru neportul centurii de siguranţă, 23 pentru neacordare priorităţii de trecere pietonilor şi 42 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege. Alte 20 de sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, 4 pentru executarea de lucrări care implicau restricţionarea circulaţiei rutiere, fără avizul poliţiei rutiere şi fără ca acestea să fie semnalizate corespunzător şi 33 pentru abaterile comise de biciclişti. 8 pietoni au fost amendaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. De asemenea, alte 4 sancţiuni au fost aplicate la Legea 333/2003, 14 la Legea 61/1991 şi 14 pentru încălcarea prevederilor H.G. 69/2002. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 38 de permise de conducere, dintre care 8 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 23 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, 1 pentru depăşire neregulamentară şi 1 pentru consum de alcool. Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi 6 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro