Published On: vin, aug. 11th, 2017

Razie la Găeşti

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie. Acţiunea a vizat îndeosebi prevenirea implicării pietonilor, bici-cliştilor şi căruţaşilor în accidente de circulaţie, fiind aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.945 de lei. Din totalul amenzilor, 44 au fost pentru nere-spectarea normelor rutiere de către biciclişti, 9 pentru indisciplina pietonilor, 9 pentru abaterile comise de căruţaşi şi 12 pentru încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.
Cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice
Poliţiştii din Moreni au depistat un bărbat de 59 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţi, deşi acesta nu era înmatriculat în circulaţie.
Din verificări a reieşit că autovehiculul avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.
Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pe DN 61, în localitatea Ioneşti, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din judeţul Ilfov.
În urma verificării stării tehnice a autovehiculului, poliţiştii au constatat că certificatul de inspecţie tehnică periodică era fals.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro