Razie la Găeşti şi Pucioasa

I.B.
0 0

politiaPoliţiştii din Găeşti şi Pucioasa au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, precum şi pentru reducerea riscului rutier. Astfel, au fost controlate 75 de autovehicule şi au fost verificate 91 de persoane. În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au constatat două infracţiuni în flagrant delict şi au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.255 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 600 de lei şi au fost reţinute două permise de conducere. Poliţiştii din Pucioasa au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, deşi avea o alcoolemie de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii găeşteni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Costeştii din Vale. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România: producătorul şmecher trebuie să dispară dacă nu se adaptează la comportamentul de consum. De peste 20 de ani, românii mănâncă "gunoaie"

Au existat nişte etape, în cei peste 20 de ani care au trecut de la revoluţionara lovitură de stat, din România, din acel de neuitat, pentru unii, Decembrie ’89. Anul 1989 a însemnat, în realitate, subordonarea economică şi socială a Estul, în totalitate, Vestului european. Pe noua clasă politică, ce […]