RAZIE ÎN TOT JUDEŢUL DÂMBOVIŢA

In urma acţiunilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii din Dâmboviţa au constatat 24 de infracţiuni şi au aplicat 352 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 97.465 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
288 de poliţişti, alături de efective de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 24 de infracţiuni. Din totalul infracţiunilor, 12 au fost contra persoanei, 7 contra patrimoniului şi 3 în domeniul economico-financiar.
Totodată, poliţiştii au aplicat 352 de sancţiuni contravenţionale a căror val

oare se ridică la 97.465 de lei.
Ca măsură complementară pentru abaterile de la normele rutiere, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
Exemple:
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, pe raza municipiului Târgovişte, un bărbat de 40 de ani, din Căprioru, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul autoturismului a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice, în cauză, fiind întocmit un dosar penal.
De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Teleorman, a fost surprins, pe raza

localităţii Ilfoveni, în timp ce transporta cu o autoutilitară 69 de ovine fără a deţine documente sanitar veterinare, conform prevederilor legale.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ovinele aparţin unui bărbat de 40 de ani, care le-ar fi achiziţionat fără documente sanitar veterinare.
Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.
Totodată, au fost sesizaţi şi reprezentanţi de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.
În urma acţiunilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii din Dâmboviţa au constatat 24 de infracţiuni şi au aplicat 352 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 97.465 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Petrecere de 8 Martie, cu muzică populară, muzică uşoară, dansuri moderne şi poezie

Şi anul acesta, administraţia locală de la Dragomireşti, condusă de edilul Dragoş Vlădulescu a pregătit un eveniment dedicat doamnelor şi domnişoarelor din întreaga comună cu ocazia zilei de 8 martie. Doamnele şi domnişoarele au avut parte de multe surprize şi muzică bună, pregătite de conducerea primăriei, consiliul local şi de […]