RAZIE în municipiul Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă, prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, a faptelor antisociale, dar şi pentru creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, fiind instituite filtre pe principalele străzi de pe raza municipiului Târgovişte.
Astfel, în intervalul orar 20:30-24:30, poliţiştii au legitimat 279 de persoane, au controlat 168 de autovehicule şi au verifi

cat 48 de agenţi economici, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 34 de sancţiuni, în valoare de 16.825 de lei.
Din totalul sancţiunilor aplicate, cele mai multe, 23, au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 4 pentru încălcarea normelor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.
La activităţile desfăşurate au participat luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”. În continuare poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi la datorie, fiind pregătiţi să intervină întotdeauna pentru siguranţa comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTE 4.000 DE DOSARE PENALE PENTRU INFRACŢIUNI SILVICE, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI

Aproape 1.000 de persoane bănuite de infracţiuni în domeniul silvic au fost cercetate de poliţişti, în ultimele 7 luni. Pe parcursul investigaţiilor, verificărilor la obiective şi controalelor în trafic au fost confiscaţi peste 51.000 de metri cubi de lemn fără documente legale (lemn de lucru, cherestea, lemn de foc).În ultimele […]