Razie a poliţiştilor de la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective de la secţiile de poliţie rurală din arondare, au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.
În cadrul activităţilor din teren, au fost verificate 10 societăţi comerciale şi 332 de persoane şi controlate 368 de autovehicule.
De asemenea, poliţiştii au constatat o infracţiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 50.765 de lei.
Din totalul amenzilor, 24 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 2 la Legea nr. 12/1990

privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 3 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 333/2003.
Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 1.122 de lei, reţinute 3 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
În cursul serii de 18 ianuarie, poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au depistat în trafic un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Acţiuni ale poliţiştilor de la Răcari şi Fieni
În urma unei acţiuni organizate sâmbătă, 18 ianuarie a.c., de poliţiştii de la Răcari şi de la Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, au fost aplicate 100 de sancţiuni contravenţionale şi confiscate 100 de ţigarete.
De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.
Pe numele a două persoane au fost întocmite dosare penale după ce au fost depistate de poliţişti în timp ce ofereau spre comercializare, din portbagajul unui autoturism, 54 de kilograme de peşte pentru care nu deţineau documente justificative de provenienţă.

Întreaga cantitate de peşte, din specia caras, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor din Fieni pe linie de silvicultură şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, derulată duminică, 19 ianuarie a.c., au fost controlate 39 de autovehicule, 5 atelaje hipo, legitimate 54 de persoane şi confiscate 80 de kilograme de cetină.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 31 de amenzi, din care 2 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 şi 29 pentru încălcarea normelor rutiere conform O.U.G nr. 195/2002.
Valoarea totală a amenzilor se ridică la 22.610 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

40 DE PERCHEZIŢII PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

În perioada 31 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2020, peste 170 de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu D.I.I.C.O.T., au acţionat în vederea documentării activităţii infracţionale a 58 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate. În cadrul activităţilor operative pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în […]