Razie a poliţiştilor dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19, pentru sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor antisociale. Au fost angrenaţi 130 de poliţişti, alături de jandarmi, fiind legitimate şi verificate 578 de persoane şi 120 de societati comerciale.
De asemenea, în urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapta prevazuta de art. 336 din Codul Penal şi alte 2 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335, şi au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 83.315 de lei.
Din totalul amenzilor aplicate în acest interval, 213 au fost pentru nere-spectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 95 pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 35 la Legea 61/1991.
Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
În continuare, poliţiştii dâmboviţeni vor fi la datorie, acţionând permanent pentru siguranţa cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se deschide bazinul de înot din Găeşti

Pe 3 mai, se deschide bazinul de înot din Găeşti, o investiţie pentru care administraţia oraşului Găeşti, condusă de primarul Grigore Gheorghe şi-a dat tot interesul. Chiar edilul Grigore Gheorghe a făcut marele anunţ. Bazinul va fi deschis publicului în baza unui trif de utilizare. Adică, adulţii plătesc 15 lei […]