Published On: mar, sept. 12th, 2017

RĂZBOIUL „LUPILOR GALBENI” Flacăra Moreni are o misiune infernală pe stadionul „Ilie Oană” în cea dea treia rundă a Cupei României

nichiduta.ro

A treia rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa pe 12 şi 13 septembrie, de la ora 16:30. Conform programului, în această etapă vor intra competiţie cele 29 de câştigătoare ale celei de-a doua runde a fazei naţionale, cinci echipe din Liga 3 şi două din Liga 2.
Iată şi programul meciurilor din turul al treilea al fazei naţionale a Cupei României:
12 septembrie 2017, ora 16:30
CS Aerostar Bacău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc AFCM Alexandria – ACS Viitorul Domneşti
ACSO Filiaşi – CS Sporting Roşiori
ACS Petrolul 52 – CSM Flacăra Moreni
ACS Şirineasa – CS Atletic Bradu CNS Cetate Deva – CSM Şcolar Reşiţa
CS Şoimii Lipova – CS Naţional Sebiş
ACS Performanţa Ighiu – ACF Metalurgistul Cugir 1939
13 septembrie 2017, ora 16:30 CSM Roman – CS Ştiinţa Miroslava
ACS Olimpic Cetate Râşnov – AFC Hărman CSM Focşani 2007 -CSM Râmnicu Sărat AS Zimbrul Slobozia Conachi – CS Sporting Lieşti
ACS FC Delta Dobrogea Tulcea – AFC Unirea 04 Slobozia
FC Agricola Borcea -ACS Înainte Modelu AS Voinţa Biled – AFC Ripensia Timişoara
AFC Unirea Alba Iulia – ACS Industria Galda
AS Unirea Cristuru Secuiesc -CS Sănătatea Servicii Publice Cluj
AS FC Universitatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea
Conform articolului 30, punctul 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.
Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligaţia asigurării costurilor de organizare, cu excepţia baremurilor de arbitraj care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe. Echipa gazdă are obligaţia de a achita baremul de arbitraj în întregime, echipa oaspete având obligaţia de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
Pentru faza a treia a Cupei României, în meciurile în care echipa gazdă este câştigătoare a fazei judeţene a Cupei României baremurile de arbitraj sunt nete, în cuantum de 940 RON, după cum urmează:
– Arbitru: 340 RON
– Arbitru asistent (1 şi 2): câte
300 RON
În meciurile în care echipa gazdă a evoluat în sezonul precedent al Ligii 3, baremurile de arbitraj sunt nete, în cuantum de 1.996 RON, după cum urmează:
– Arbitru: 764 RON
– Arbitru asistent (1 şi 2): câte
601 RON
Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din Liga I, Liga 2 şi Liga 3, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.
În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în şedinţa Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc.
Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.
Echipele din Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a, participante la jocuri din Cupa României, sunt obligate să respecte dispoziţiile privind numărul minim de jucători sub 21 de ani, respectiv 19 ani pentru cluburile de Liga a 3-a pe tot parcursul competiţiei (condiţiile privind numărul şi vârsta jucătorilor fiind stabilite de art. 45 din prezentul regulament pentru fiecare categorie competiţională), astfel:
– Echipele din Liga 1 sunt obligate să respecte condiţiile mai sus menţionate în toate jocurile din cadrul Cupei României.
– Echipele de Liga 2-a şi Liga a 3-a sunt obligate să respecte regulile anterior menţionate dacă joacă cu echipe din aceeaşi categorie competiţională.
În situaţia în care cluburile de Liga a 2-a şi/sau Liga a 3-a joacă cu o echipă de nivel superior ambele echipe vor trebui să respecte regulile respective astfel cum sunt acestea prevăzute pentru clubul de categorie superioară (de ex. dacă o echipă de Liga a 3-a joacă cu una de Liga a 2-a, atunci ambele echipe vor trebui să folosească pe toată durata partidei numărul minin de jucători prevăzut pentru cluburile de Liga
a 2-a).
– Prin excepţie de la situaţiile de mai sus prevăzute, în cazul în care una din echipe este de nivelul Ligii a 4-a sau inferior, niciuna dintre echipele participante la jocul respectiv nu va trebui să respecte regulile anterior amintite.
În privinţa numărului maxim de jucători extracomuni-tari folosiţi în jocurile din Cupa României, se aplică următoarele reguli:
a) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeaşi categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă; b) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din categorii diferite, se aplică regulile stabilite pentru categoria superioară. În conformitate cu articolul 30, punctul 15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii şi retrogradării lor în eşalonul imediat inferior din campionatul în care participă.
În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină a FRF.
Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, sunt obligate să comunice prin fax la FRF – Direcţia Competiţii (021/302.91.93) rezultatele jocurilor din faza a II-a, în termen de 24 ore de la terminarea meciurilor.
Faza a IV-a a Cupei României, la care vor participa cele 18 echipe calificate din faza a treia plus restul de 18 echipe din Liga 2, este programată să aibă loc pe 3-4 octombrie 2017. Iată şi datele de disputare ale celorlalte runde ale ediţiei 20172018 a Cupei României, faza naţională:
– Şaisprezecimi de finală: 25 octombrie 2017
– Optimi de finală: 29 noiembrie
2017
– Sferturi de finală: 28 februarie
2018
– Semifinale (tur): 18 aprilie 2018
– Semifinale (retur): 9 mai 2018
– Finala: 27 mai 2018

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro