Published On: vin, aug. 2nd, 2013

RATĂRILE NU SE CONTABILIZEAZĂ! F.C. Municipal Târgovişte – Juventus Bucureşti 0 – 1 (0-1)

nichiduta.ro

fcmStadion: Academia de
Fotbal
Spectatori: 300
A marcat: A. Voinea(min. 30) F.C.M.: Bica – Neagu, Coman, I. Anghel, Cernea -Gâldău (cpt), Timofte – Daia (25. Mădăran – 83. Dogaru), Mândru (46. Leţu), Popa – Dragnea (63. Lungeanu). Antrenoi: CostelDiaconu
Juventus: Ştef -Delcea, Zeciu, Wincentowicz, Ene – Burlacu, Rotaru, A. Voinea (85. Chiriţă), Bustea -Iosofache, M. Anghel (60 Truţă). Antrenor: Dumitru Grigore
Arbitri: Marian Barbu (Făgăraş) – Lucian Banu, Adrian Banu (ambii din Ploieşti)
Cartonaş roşu: Leţu (min. 90)
Municipal a părăsit cupa după înfrângerea la limită suferită în faţa Juventusului din Colentina. Partitura arătată de târgovişteni nu a fost deloc slabă, ba chiar în anumite momente ale jocului, elevii lui Costel Diaconu au controlat jocul şi şi-au creat mai multe situaţii clare de a marca. Primul care a irosit o situaţie ideală de a marca în poarta pseudo-bucureştenilor a fost Timofte. „Închizătorul” F.C.M.-ului a reluat slab centrarea venită de pe dreapta, mingea trimisă cu capul trecând pe lângă poartă.
Popa şi Dragnea puteau să marcheze la două acţiuni legate ale Municipalului, dar imprecizia a fost cuvântul de ordine în situaţiile de finalizare ale gazdelor. Şi când unii tratează superficial momentele cheie, ceilalţi profită şi schimbă soarta unui meci. O lovitură liberă de la 20 de metri acordată juventinilor a fost transformată sec de Gusti Voinea, morenarul care a cochetat în această vară cu Chindia, dar a ajuns la Bucureşti.
Dâmboviţenii nu au cedat iniţiativa şi până la pauză au forţat egalarea. Mult mai experimentaţi, elevii lui Dumitru Grigore au reuşit să-şi conserve avantajul graţie unei posesii superioară şi la cabine s-a intrat cu oaspeţii în avantaj.
Partea a doua n-a adus nimic nou pe tabelă, dar a oferit oamenilor din tribune mai multe momente tensionate la cele două porţi. Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratată tot de târgovişteni. Popa, preferatul tribunelor, a ţâşnit de la limita ofsaidului a ajuns faţă-n faţă cu Ştef, dar a tras ca un copil uluit de situaţia apărută. Norocul nu i-a părăsit pe târ-govişteni pentru că mingea respinsă de portarul advers a ajuns la Dogaru, care singur cu poarta a reuşit „performanţa” de a trimite pe lângă bară.
Până la final, doar încăierarea pornită de o intrare mai tare a lui Leţu, a mai animat atmosfera atacantul fiind şi eliminat de altfel de către centralul Marian Barbu. Conflictul izbucnit a fost oprit de oficialii delor două echipe, iar Juventus a câştigat un meci pe care Târgoviştea l-ar fi putut tranşa uşor în favoarea sa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro