Raportul de activitate al parlamentarului dâmboviţean, Corneliu Ştefan

Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan şi-a prezentat raportul activităţii sale în sesiunea parlamentară ianuarie-iunie 2019. După cum ştim, deputatul Corneliu Ştefan face parte din Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului. Este membru şi în Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO. Potrivit raportului de activitate, în sesiunea parlamentară ianuarie-iunie 2019, a avut 24 de întrebări şi interpelări, strict legate de problemele judeţului Dâmboviţa.
Este unul dintre parlamentarii care a militat pentru adoptarea Codului Administrativ. Deputatul Corneliu Ştefan susţine că Codul Administrativ al României este un pachet de 21 de legi, flexibil şi corect, elaborat în urma consultării cu asociaţiile municipiilor, oraşelor, comunelor şi consiliilor judeţene din România, un act normativ care dă startul unei autonomii locale reale. Parlamentarul susţine că preşedinţii de consilii judeţene, primarii, consilierii locali şi judeţeni pot acum să îşi exercite mai bine rolul în instituţiile în care îşi desfăşoră activitatea.
Codul Administrativ dă posibilitatea administraţiilor publice să lucreze curat, fără erori, fără ambiguităţi. Acest Cod nu face altceva decât să elimine birocraţia care a ţinut pe loc implementarea unor programe şi proiecte şi care dă bătaie de cap românilor de mult prea multă vreme.
Ca deputat, membru în Comisia parlamentară pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, se bucură că în cele din urmă s-a reuşit adoptarea acestui pachet de legi absolut vital pentru buna funcţionare a administraţiilor publice locale şi judeţene din România.
Alături de colegii parlamentari, a acordat un vot pentru legea pensiilor, majorarea alocaţiilor şi alte legi cu impact major privind implementarea programului de guvernare.
Deputatul PSD Dâmboviţa,Corneliu Ştefan nu a neglijat programul de audieţe în cele două cabinete parlamentare de la Pucioasa şi Fieni. Aceste audienţe vor continua şi în perioada următoare conform programărilor deja făcute. Pe linie politică, parlamentarul Corneliu Ştefan şi -a îndeplinit sarcinile, a participat la întâlnirile cu activul de partid şi a fost şi este în permantă legătură cu teritoriul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bacalaureat 2019: rezultatele înregistrate de candidaţii care au susţinut examenul în sesiunea iunie-iulie 2019 (înainte de contestaţii)

Rata de promovare (înainte de contestaţii) înregistrată de absolvenţii care au finalizat studiile liceale în promoţia 2018-2019 şi au susţinut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie este de 73,7% (superioară cu un procent celei de anul trecut: 72,7%). Rata de promovare în ansamblu (înainte de contestaţii), incluzând şi elevii […]