Rapid Bucureşti MECIURI AMICALE LA TlTU Şl TĂRTĂŞEŞTI

A.l.

rapidDecizie unică în fotbalul românesc. Comitetul Executiv al F.R.F. a decis ca Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna să dispute un meci de baraj pentru a rămâne în Liga întâi. Acest meci va avea loc, după toate probabilităţile, la Ploieşti , pe stadionul Ilie Oană, sâmbătă, 13 iulie. Rapidiştii au aflat decizia de a disputa un meci amical în timpul partidei amicale cu Avicola Tărtăşeşti (Liga a 5-a dâmboviţeană).
Giuleştenilor le-a ieşit totul şi au câştigat, cu 11-1 (6-0). Au marcat: A. Coman 4, Ciolacu 2, Martin, Ioniţă II, Dumitru, Abrudan, Păun -Gheorghe.
Replica echipei din Tărtăşeşti a fost palidă. Trupa antrenată de fiul lui Nicolae Cristescu (Iulian Cristescu) a încercat multe, dar a reuşit puţine.
Echipa de sub podul Grant a mai jucat săptămâna trecută în Dâmboviţa. Adversară a fost Urban Titu (Liga a 3-a), în faţa căreia a pierdut cu 1-0. Unicul gol al partidei, disputată pe stadionul Orăşenesc, a fost marcat de Butoi (min. 5). Este posibil ca „Vişiniii” (antrenor Marian Rada) să se antreneze pe baza sportivă a Urbanului de la Hagioaica (lângă Titu) şi la modernul bazin de înot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VLAD BREAZU, COPILUL ABONAT LA AUR! Tenismenul de la CS Târgovişte a cucerit titlul naţional şi la Campionatele Individuale de juniori U10

Vlad Breazu le calcă pe urme marilor campioni ai Târgoviştei la tenis de câmp. Sportivul de la CS Târgovişte a avut două săptămâni de vis, timp în care a cucerit medalia de aur atât la Campionatele Naţionale pe echipe, cât şi la individual. Ultimul titlu l-a obţinut săptămâna trecută, la […]