Radu Papoe este primul campion naţional în 2016!

Mihai ROŞOIU

radu papoeÎnceput de an în forţă pentru Radu Papoe! Tenismenul nostru a devenit campion naţional în 2016. Acesta a cucerit de două ori titlul de campion la Campionatele Naţionale individuale de iarnă U14, după ce s-a impus atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, unde a făcut pereche cu bucureşteanul Nicholas Ionel.
Radu Papoe a terminat pe primul loc concursul la individual după ce a câştigat finala, în faţa lui Sebastiam Gima legitimat la LPS CSŞ Constanţa, cu scorul de 0-6, 6-2, 6-4. Pe durata turneului, sportivul antrenat de Sorin Erlic şi tatăl său Cătălin Papoe a avut parte de un parcurs de excepţie, obţinând victorii categorice.
În proba de dublu, dâmboviţeanul a intrat în posesia titlului naţional, alături de Nicholas Ionel, legitimat la Al Body Bucureşti, la capătul unui succes contabilizat în ultimul act al întrecerii cu scorul 6-3, 6-4, în faţa echipei formate din Sebastian Gima/ Dragoş Popeangă.
„Performanţele obţinute de Radu la acest Campionat naţional mă bucură foarte mult. Este un sportiv care va avea un viitor strălucit. Să cucereşti două medalii de aur la început de an reprezintă un lucru extraordinar. Îi felicit din tot sufletul şi îi doresc în continuare să aibă parte de cele mai bune rezultate!”, a declarat Sorin Erlic pentru site-ul oficial al CS Targovişte
De menţionat este faptul că Papoe a plecat la Naţionalele de iarnă din postura de favorit numărul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi reducerii riscului rutier

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au acţionat pentru a verifica legalitatea transportului de material lemnos şi pentru a depista participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie. Astfel, poliţiştii au controlat 24 de vehicule şi au constatat o infracţiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, în […]