Racordări ilegale la reţeaua de energie electrică

Opt proprietari care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistaţi pe raza unei localităţi dâmboviţene. Jandarmii dâmboviţeni împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Gura Ocniţei. În urma acţiunii desfăşurate au fost depistate 8 persoane cu vârsta cuprinsă între 30 şi 50 de ani, care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică, fără a fi înregistrată de echipamentele de măsurare.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru „furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sute de monede de origine spaniolă, românească, poloneză şi turcă, descoperite în Săbieşti

Mai multe persoane din Bucureşti au descoperit sute de monede vechi, ce datează din perioada 1500-1600 d. Ch. Potrivit specialiştilor, acestea sunt de origine spaniolă, românească, poloneză şi turcă. Este vorba de peste 980 de monede, care au fost descoperite pe raza localităţii Săbieşti, din oraşul Răcari. „Poliţiştii din cadrul […]