Published On: lun, iun. 4th, 2018

PUŢINE MECIURI ÎN ULTIMA ETAPĂ

nichiduta.ro

Nu doar Chindia Târgovişte şi ASU Politehnica Timişoara şi-au încheiat meciurile oficiale din acest sezon al Ligii 2, în ultima etapă urmând să stea şi să câştige la „masa verde” jocurile pe care le-ar fi avut cu Olimpia Satu Mare, respectiv ASA Târgu Mureş, ci, mai nou, şi alte două cluburi.
Pentru a nu încasa din nou o înfrângere umilitoare, după ce sâmbătă a primit 11 goluri de la Sportul Snagov şi nu a marcat niciunul, Foresta Suceava a anunţat Federaţia Română de Fotbal că nu poate face deplasarea de la Sânmartin, pentru jocul cu Luceafărul Oradea, programat vineri, de la ora 11:00, informează liga.2.ro.
Echipa lui Florentin Petre a retrogradat în Liga 3, s-a despărţit de mai mulţi jucători, în ultimele etape nu a putut completa foaia de joc cu rezerve, nu mai are bani pentru a ajunge în judeţul Bihor, astfel că a preferat să stea acasă şi să piardă meciul la „masa verde”. E prima abatere în acest sezon, astfel că nu va fi exclusă din competiţie şi va putea participa în noul campionat al Ligii 3, în cazul în care îşi va reveni din punct de vedere financiar.
Astfel, Foresta va încheia campionatul Ligii 2 pe locul 18, cu 33 de puncte, după ce în această ediţie a înregistrat 10 victorii, 3 egaluri, 24 de înfrângeri şi un golaveraj de 35 de goluri marcate şi 106 primite.
În schimb, Luceafărul va lua trei puncte la „masa verde”, va face 53, va urca pe locul 8, dar dacă Sportul Snagov (acum cu 51 de puncte) câştigă sâmbătă meciul cu FC Hermannstadt va fi depăşită şi va pica pe poziţia a 9-a.
Site-ul CCA anunţă că partida dintre Luceafărul şi Foresta nu se dispută.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente