PUGILIŞTII DE LA CS TÂRGOVIŞTE AU FĂCUT SPECTACOL LA CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Ediţia din acest an a Cupei României pentru cadeţi a fost un real succes pentru pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte. Boxerii antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan au obţinut rezultate deosebite la competiţia găzduită de sala de sport a Universităţii ” Aurel Vlaicu” din Arad, în perioada 10-15 mai. În urma unor evoluţii foarte bune, pugiliştii clubului nostru au reuşit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Cel mai preţios rezultat a fost obţinut de Raul Voicu, la categoria +90 de kilograme. În urma unei evoluţii excelente, sportivul clubului nostru a cucerit aurul după ce obţinut victorii pe linie în ringul arădean.

Alţi doi pugilişti de la CS Târgovişte care au urcat pe podium au fost Mario Anca (cat. 90 kg) şi Alexandru Marcu (72 kg). După ce au ieşit învingători în finalele mici, ambii au intrat în posesia bronzului.
În schimb, la copii, într-un test de verificare, Saşa Moiceanu a devenit câştigătorul categoriei 36 de kilograme.

Cupa României de Cadeţi s-a desfăşurat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în actualul context epidemiologic.
Următoarea competiţie la care vor lua parte pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte este Cupa României pentru juniori, ce va fi găzduită de oraşul Zalău, în perioada 25-30 mai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RODICA BUTEREZ, LA LOTUL NAŢIONAL DE SENIOARE

Naţionala feminină de volei a României s-a reunit la începutul acestei săptămâni la Cluj-Napoca pentru a pregăti participarea în prima competiţie internaţională a acestei veri, Golden League.Pentru această prima acţiune a fost alcătuit un lot lărgit de 19 jucătoare, îmbinându-se experienţa unora cu tinereţea şi dorinţa de afirmare a altora. […]