Published On: lun, iun. 25th, 2018

Pucioasa va avea o echipă de fotbal în Liga 3 din sezonul 2018-2019

nichiduta.ro

Lucrurile au început să se mişte şi pe plan sportiv în oraşul Pucioasa. Oraşul Pucioasa va avea din sezonul sportiv 20182019, echipă de fotbal în Liga 3. Edilul Constantin Ana a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat pe scurt proiectul ce vizează înfiinţarea echipei de fotbal AS FC Pucioasa ce va juca în eşalonul trei al fotbalului românesc. As FC Aninoasa se transformă în AS FC Pucioasa.
Acest proiect a luat naştere, după ce reprezentanţii AS FC Aninoasa au înaintat o propunere de colaborare autorităţilor din Pucioasa. La conferinţa de presă au participat fotbalistul dâmboviţean, Cristi Bălaşa care este şi antrenorul principal de la AS FC Pucioasa, Cristi Mitrea, preşedintele clubului AS FC Pucioasa şi Sergiu Nedel-cu, vicepreşedintele clubului AS FC Pucioasa.
Edilul Constantin Ana a declarat că va face tot ce este necesar să sprijine această echipă. Bugetul anual este de 200.000 de lei. Echipa îşi va desfăşura activitatea la baza sportivă de pe dealul Patrana. Autorităţile se angajează că vor pune la punct baza sportivă. Mai mult, edilul i-a invitat pe toţi iubitorii de fotbal din Pucioasa ca în perioda următoare să participe voluntar la igenizarea bazei sportive. DEja a fost realizată şi sigla echipei.
AS FC Pucioasa îşi propune obiective măreţe la nivelul eşalonului al treilea.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro