PUCIOASA A ÎNVINS ECHIPA DE JUNIORI A, A CHINDIEI ASFC Pucioasa – Chindia Târgovişte Jun. A 3-1

Mihai ROŞOIU

Marcatori: Leţu 2, Nedelea / Manea
Jucătorii pregătiţi de Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au trecut cu brio peste eliminarea din Cupa României. Aceştia au învins grupa de juniori republicani „A” ai Chindiei Târgovişte.
Formula de start a echipei de la poalele Patranei a conţinut mai mulţi juniori, practic prima repriza fiind un test pentru aceştia. În partea secundă au intrat mai mulţi componenţi de bază, care au făcut diferenţa şi pe tabela de scor.
Partida jucată pe stadionul din Aninoasa a fost de bun augur pentru băieţii noştri, care vor mai avea parte de câteva jocuri amicale până la începerea campionatului.
Pentru acest meci antrenorii Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au contat pe următoarea formulă de start: Agachi – Calin, Marina, Nita, Dita – Lungeanu – Calofir, lamandache – Calinescu, Codroiu, Niculaescu.
Pe parcurs au mai intrat: Maican, Leţu, Nedelea, Blas, Curt şi Mitrea.
Singurul jucător aflat în lotul pentru acest joc test care nu a evoluat este George Grigorescu, care a acuzat dureri la piciorul drept, încă de la antrenamentul de vineri. Sursa: Facebook/ASFC Pucioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOUĂ MEDALII LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX

Întrecerea desfăşurată în perioada 15 august, la Sala Sporturilor din Tomeşti, o localitate aflată în apropierea oraşului laşi, a adunat la start pugilişti importanţi de la cluburile din ţară. Cei patru reprezentanţi ai clubului nostru au avut prestaţii lăudabile, doi dintre ei reuşind să cucerească medalii. Cea mai importantă performanţă […]