PSD şi-a completat lista de primari în Dâmboviţa cu încă şase edili, cinci de la PNL şi unul de la UNPR

De vineri, fără să se mai ferească, cinci primari liberali şi unul UNPR vor activa în PSD Dâmboviţa. Ei nu pot, legal, să treacă de la partidul la care sunt, având funcţii administrative, dar vor activa în cadrul PSD Dâmboviţa şi rămâne la atitudinea lor, când şi cum vor face pasul oficial în PSD Dâmboviţa.
PSD şi-a completat lista de primari în Dâmboviţa cu încă şase edili, cinci de la PNL şi unul
de la UNPR. Vineri, 4 mai 2018, la Mija a avut loc Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa. La această întâlnire au participat şi cei şase primari care doresc să vină în PSD. Este vorba despre primarii liberali din localităţile: Crângurile – BARBU COSTIN IONUŢ, Ulmi – TIŢA PETRUŢ
BOGDAN, Moţăieni – IOR-
DACHE FLORIN, Dărmăneşti –
MIHALACHE VALENTIN şi Ulieşti – COSTACHE IULIAN-
PETRIŞOR, şi nu în ultimul rând primarul UNPR de la Crevedia –
PETRE FLORIN. În judeţul Dâmboviţa, PSD are acum 72 din cei 89 de primari, cu şase mai mult faţă de iunie 2016. Pe de altă parte, PNL a pierdut cei mai mulţi edili, respectiv cinci, astfel încât numărul primarilor liberali s-a redus la 14 faţă de ultimele alegeri locale.
Celor 72 de primari pe care îi are acum PSD, li se adaugă locallităţile Aninoasa şi Vulcana Băi, unde primarii au candidat ca independenţi dar au avut susţinerea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Echipa Universitaţii "Valahia" a ocupat locul I la Concursul inter-universitar de procese penale simulate

Concursul inter-universitar de procese penale simulate desfaşurat la Galaţi între Universitatea „Transilvania” din Braşov, Universitatea „Valahia” din Târgovişte şi Universitatea „Dunarea de Jos” din Galaţi, şi-a desemnat câştigătorii. Echipa Universitaţii „Valahia” a ocupat locul I. Au fost premiaţi pe cei mai buni dintre studenţi, scopul competiţiei fiind acela de a […]