Published On: lun, feb. 13th, 2017

PSD Dâmboviţa strânge semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu

nichiduta.ro

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea – preşedintele CJ Dâmboviţa a declarat că organizaţia a demarat o acţiune de strângere de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.
PSD Dâmboviţa şi a propus să strângă 40.000 de semnături iar până în prezent au fost strânse 20.000. Potrivit secretarului executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, acţiunea de adunare a semnăturilor se va încheia cel târziu pe data de 20 februarie.
„Avem în continuare întâlniri cu conducerile organizaţiilor locale. Am declanşat acţiunea de strângere a semnăturilor pentru Guvernul Grindeanu şi vom finaliza această acţiune în jurul datei de 20 februarie. Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa şi-a propus să strângă peste 40.000 de semnături de susţinere a Cabinetului Grindeanu. Vreau să vă spun că la o primă monitorizare, suntem undeva spre jumătatea acestei cifre. În zilele următoare vom continua, sper să ne ajute şi vremea, dar ne vom realiza targetul de 40.000 de semnături”, a declarat Alexandru Oprea, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa.
Concluzia este că PSD Dâmboviţa susţine Guvernul Grindeanu, un Guvern legitim rezultat în urma votului din 11 Decembrie 2016. Susţinerea este arătată inclusiv prin campania de strângere de semnături. PSD Dâmboviţa este unit, continuă dialogul cu cetăţenii şi le explică măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat până în prezent. Aplică Programul de Guvernare şi se ţine de promisiune.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro