PSD Dâmboviţa: Ora bilanţului privind activitatea parlamentară dar şi a Guvernului în cei doi ani de la alegerile

Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan alături de doamnele deputat Claudia Gilia, Carmen Holban şi Oana Vlăducă, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut un scurt bilanţ în ceea ce priveşte activitatea parlamentară dar şi a Guvernului în cei doi ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Deputatul Corneliu Ştefan a spus că Guvernul PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în ton cu normele şi valorile europene. Pensiile au fost mărite. De asemenea, salariile diferitelor categorii socio-profesionale au fost aduse mai aproape de media europeană.
În judeţul Dâmboviţa, în cei doi ani de guvernare, s-a dat suflu economiei, prin deschiderea unor noi capacităţi de producţie, prin stimularea dezvoltării mediului de afaceri şi prin investiţii în infrastructură.
La final, deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a ţinut să puncteze faptul că în ciuda intrigilor şi a unor conflicte interne, au rămas uniţi, au arătat că sunt puternici şi că vor să ducă proiectele până la capăt având un singur deziderat: binele României şi al cetăţenilor acestei ţări şi ai acestui judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, datorii zero!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este într-o postură inedită. În acest moment, unitatea spitalicească nu mai are arierate. Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei de presă susţinută de conducerea unităţii spitaliceşti la final de an. Managerul unităţii spitaliceşti, dr. Claudiu Dumitrescu, s-a arătat încântat de faptul că în acest […]