PSD Dâmboviţa nu a întârziat să dea replica secretarului PNL Dâmboviţa

Afirmaţia secretarului general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu că „Ţuţuianu nu este patriot, asta este părerea mea”, făcută la începutul săptămânii în cadrul unei conferinţe de presă, nu a trecut netaxată de PSD Dâmboviţa.
„Sunt foarte impresionat de noul loc de muncă al domniei sale. Îmi dau seama ce frumos a crescut în politică domnia sa, din anul 2000 până în prezent după ce s-a sprijinit pe umerii domnului primar Furcoiu. Intrase în uitare şi uite după 17 ani, a crescut, e dodoloţ, este ministrul Apărării. Să fie sănătos, succes nu-i doresc pentru că suntem adversari politici… În momentul în care te apuci de politică şi nu vorbeşti şi de un dram de patriotism, să lucrezi ca om politic şi în folosul ţării, niciodată România nu se va face bine. Ţuţuianu nu este patriot, asta este părerea mea. Când o să-mi arătaţi un dram de patriotism manifestat la domnul Ţuţuianu, prin gesturi sau activităţi o să vă spun că aveţi dreptate. Domnul Ţuţuianu ca să fie patriot, în primul rând trebuie să fie sincer atunci când vorbeşte în faţa oamenilor şi să le spună adevărul legat de starea naţiunii”, a afirmat secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.
Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Monica Ilie a ieşit cu un punct de vedere faţă de afirmaţiile făcute de secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.
„Aş vrea sa fac o scurtă referire la declaraţiile cu totul iresponsabile, pe care domnul Plăiaşu le-a emis într-o conferinţă de presă a partidului domniei sale. Este, probabil, modul în care consideră că se poate face util şi poate creşte în ochii mai marilor partidului, aruncând asemenea fraze scandaloase, fără nicio susţinere sau fundament, doar o comunicare fără obiect, dăunătoare nu numai omului politic Adrian Ţuţuianu, senatorul sau preşedintele PSD Dâmboviţa, ci dăunătoare României, pentru că vorbim aici despre ministrul apărării Adrian Ţuţuianu.
Poate este dificil pentru stimatul domn liberal să gândească la nivel macro, poate nu îi foloseşte nici experienţa politică pe care o deţine, dar, o scurtă informare l-ar elucida asupra faptului că Ministrul Apărării este cel care conduce activitatea în domeniul apărării naţionale, este cel care răspunde pentru garantarea suveranităţii, independenţei şi unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi democraţiei constituţionale, este cel care reprezintă interesele României în domeniile securităţii şi apărării naţionale, la nivel international, şi orice afirmaţie la adresa acestuia, cu atât mai mult o declaraţie defăimătoare, va fi intens vehiculată de presa locală, naţională şi internaţională şi va ajunge, în cel mai scurt timp, la cunoştinţa partenerilor externi ai României. De aceea, fie din demagogie politică, fie din iresponsabilitate, prin declaraţiile sale nefondate, reprezentantul liberalilor dâmboviţeni nu a adus un prejudiciu de imagine persoanei Adrian Ţuţuianu, a adus un prejudiciu de imagine ţării, dând, astfel dovadă de o crasă lipsă de patriotism. În mod clar, domnul în ferinţă de presă a partidului domniei sale. Este, probabil, modul în care consideră că se poate face util şi poate creşte în ochii mai marilor partidului, aruncând asemenea fraze scandaloase, fără nicio susţinere sau fundament, doar o comunicare fără obiect, dăunătoare nu numai omului politic Adrian Ţuţuianu, senatorul sau preşedintele PSD Dâmboviţa, ci dăunătoare României, pentru că vorbim aici despre ministrul apărării Adrian Ţuţuianu.
Poate este dificil pentru stimatul domn liberal să gândească la nivel macro, poate nu îi foloseşte nici experienţa politică pe care o deţine, dar, o scurtă informare l-ar elucida asupra faptului că Ministrul Apărării este cel care conduce activitatea în domeniul apărării naţionale, este cel care răspunde pentru garantarea suveranităţii, independenţei şi unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi democraţiei constituţionale, este cel care reprezintă interesele României în domeniile securităţii şi apărării naţionale, la nivel international, şi orice afirmaţie la adresa acestuia, cu atât mai mult o declaraţie defăimătoare, va fi intens vehiculată de presa locală, naţională şi internaţională şi va ajunge, în cel mai scurt timp, la cunoştinţa partenerilor externi ai României. De aceea, fie din demagogie politică, fie din iresponsabilitate, prin declaraţiile sale nefondate, reprezentantul liberalilor dâmboviţeni nu a adus un prejudiciu de imagine persoanei Adrian Ţuţuianu, a adus un prejudiciu de imagine ţării, dând, astfel dovadă de o crasă lipsă de patriotism. În mod clar, domnul în Din fericire, omul politic, demnitarul Adrian Ţuţuianu, a oferit dincolo de vorbe, fapte, şi-a dat măsura patriotismului prin munca susţinută, prin profesionalismul dovedit, de multe ori prin măsurile inovative pe care le-a identificat în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, pentru a demara, a susţine şi a finaliza proiecte şi investiţii care să ducă la dezvoltarea judeţului Dâmboviţa. Iniţiativele legislative pe care le-a avut şi care sunt bine cunoscute, nu au avut alt scop decât alinierea României şi implicit a judeţului la standardele europene. Tot Adrian Ţuţuianu a fost cel care a depăşit stadiul declarativ al bunelor intenţii şi, cu multă determinare, a sprijinit proiecte în Republica Moldova, prin care a contribuit la dezvoltarea comunităţilor locale de peste Prut.
Încă din prima zi a preluării mandatului de ministru, a dovedit că este patriot, nu prin vorbe, ci prin implicare, prin profesionalism, prin îndeplinirea atribuţiilor cu seriozitate şi determinare şi suntem convinşi că va reprezenta, cu onoare, interesele României în lume.
Dintr-o altă afirmaţie a domniei sale, „succes nu-i doresc pentru că suntem adversari politici”, se vede că momentul în care ar fi trebuit să nu spună nimic l-a ratat. Să nu ne dorim noi, dâmboviţenii succes unui dâmboviţean în fruntea ministerului apărării? Oare dumnealui nu ştie că la Moreni sau la Dragomireşti, localităţi dâmboviţene, trăiesc oameni, fie că au vreo apartenenţă politică, fie că nu? Oare fostul deputat chiar nu ştie că nicio uzină nu poate exporta echipament special dacă armata naţională nu-i comandă şi nu utilizează astfel de echipamente? Oare ce-i spune dlui Plăiaşu 8×8? Nu-i spune 64, sper! Pentru noi, dâm-boviţenii, 8×8 înseamnă speranţa locurilor de muncă bine plătite de la Moreni şi nu numai. Din respect pe muncitorii de acolo măcar dacă respect pentru funcţia publică nu o există, ar trebui să îşi ceară scuze şi să ureze succes ministrului apărării.”, a afirmat Monica Ilie.
Social-democraţii dâm-boviţeni susţin cu tărie că încă din prima zi a preluării mandatului de ministru, Adrian Ţuţuianu a dovedit că este patriot, nu prin vorbe, ci prin implicare, prin profesionalism, prin îndeplinirea atribuţiilor cu seriozitate şi determinare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campioana judeţului Dâmboviţa este Dentaş Tărătăseşti Va juca în dublă manşă cu Petrolul 1952 Ploieşti

Cu două înfrângeri la rând, 0-1 (în deplasare) cu Bradul Moroieni şi 0-8 (acasă) cu Gloria Corneşti, echipa din Gura Şuţii a pierdut lupta pentru locul 1, cu Dentaş Tărtăşeşti. Ba mai mult, a picat până pe locul 3. A rămas cu 71 de puncte. A fost întrecută de Gloria […]