PSD Dâmboviţa: Joia neagră pentru bunăstarea românilor

Moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva cabinetului condus de Viorica Dăncilă a fost adoptată.Pentru adoptarea documentului era nevoie de cel puţin 233 de voturi. Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au constatat că au votat 245 de parla-mentari.Au fost 238 de opţiuni „pentru” şi 4 „împotrivă”.Trei voturi au fost anulate. Potrivit prevederilor Constituţiei, moţiunea se adoptă.
„România este aruncată, astăzi, de preşedintele Klaus lohannis într-un haos fără precedent. România este lăsată fără program de guvernare şi fără rectificare bugetară în prag de iarnă, ceea ce va avea efecte dezastruoase pentru economie. Astăzi, preşedintele ţării destabilizează România în plan intern şi extern dintr-un cinic calcul electoral.
Noi, Partidul Social Democrat, îi asigurăm pe toţi românii că acest moment negru pentru ţară va fi de scurtă durată. In mai puţin de un an, vom reuşi să scăpăm definitiv, prin votul la prezidenţiale, locale şi parlamentare de promotorii sărăciei şi concedierilor. Nu vom permite ca moţiunea austerităţii să distrugă economia şi democraţia românească.
Există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunţăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern lohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate. Suntem siguri că partidele care au strâns cu greu voturile pentru moţiunea de cenzură vor reîncepe de mâine criticile reciproce şi discuţiile în contradictoriu, în lipsa unui program de guvernare pentru români.
îndemnăm românii să studieze atent lista ruşinii, lista celor care au spus azi: DA – vrem salarii şi pensii tăiate, DA – vrem peste 400.000 de concediaţi din sistemul public, DA – vrem să pedepsim mediul de afaceri şi să stopăm programele pentru tinerii antreprenori!
Şi îi mai îndemnăm să se mobilizeze la votul pentru prezidenţiale şi să nu lase toată puterea în mâinile unui singur om care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani.
Vă asigurăm că PSD va continua să lupte pentru fiecare român!”, acesta este punctual de vedere al PSD Dâmboviţa, după moţiunea de cenzură.

One thought on “PSD Dâmboviţa: Joia neagră pentru bunăstarea românilor

  1. Handicapati de la inceput pana la sfarsit
    Confuzi, hoti, ignoranti, analfabeti, impertinenti, aroganti … au confundat 30 de ani tara cu propria tarla; bugetul tarii cu propriul buzunar; romanii cu marionete … Acum se simt nedreptatiti, neintelesi, victime ale complotului presedintelui … Cata prostie poate zace in aceste capete goale ca sa creada ca noi le mai inghitim gogosile??? Drum bun spre puscarii dragi PSD-isti, acolo va e locul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: "România intră într-o perioadă nouă, o perioadă de reformulare a valorilor democratice, sociale şi economice"

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târ-govişte, consideră că adoptarea, prin votul noii majorităţi parlamentare, a moţiunii de cenzură, reprezintă un moment unic, de resetare a clasei politice. Apreciază că votul de astăzi este un câştig pentru ţară şi că viitorul guvern este obligat să readucă la locul cuvenit valorile democraţiei, să […]