PSD Dâmboviţa îşi desemnează candidatul pentru funcţia de preşedinte CJ Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa a intrat în logica pregătirii alegerilor locale care se aproprie cu paşi repezi. Ca orice partid de pe scena politică, miza cea mare a pSd Dâmboviţa, este una clară şi anume câştigarea preşedinţiei CJ Dâmboviţa şi nu în ultimul rând câştigarea alegerilor în cele 89 de localităţi.
Un obiectiv asumat public chiar de preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan care deja şi-a anunţat public intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.
În cel mult două săptămâni, PSD Dâmboviţa va prezenta candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. Votul intern din PSD Dâmboviţa şi rezultatul unui sondaj de opinie sunt cele două criterii esenţiale pentru desemnarea oficială a candidatului la funcţia de preşedinte CJ Dâmboviţa.

La acest moment, mai există o persoană din cadrul PSD Dâmboviţa care îşi doreşte fotoliul de preşedinte CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Drept urmare, conducerea PSD Dâmboviţa a decis să nu reducă şansele niciunuia dintre doritori şi a fost lansată o competiţie internă democratică pentru această candidatură ce are la bază cele două criterii amintite mai sus, adică cel mai bun candidat să câştige şi să candideze.
Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a spus că este timpul tinerei generaţii să confirme atât în plan politic cât şi în plan administrativ. Nu trebuie să ascundem faptul că pe finalul anului trecut, unele formaţiuni politice au comandat sondaje de opinie în ceea ce priveşte candidatul pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. Printre posibilii candidaţi s-a regăsit şi deputatul Corneliu Ştefan, care a obţinut un rezultat destul de bun faţă de alţi domni care râvnesc din nou la această funcţie chiar dacă au avut şansa să-şi dovedească priceperea în administraţia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputat Claudia Gilia: România a devenit un experiment pentru lohannis, unul cinic, de sorginte dictatorială

Florin Cîţu, ministrul interimar al Finanţelor, este propunerea preşedintelui Klaus lohannis să ocupe funcţia de premier. Anunţul a fost făcut miercuri seară. Klaus lohannis a semnat decretul prin care îl desemnează pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier, la numat câteva minute după anunţul făcut, miercuri seara, la Cotroceni. Deputatul […]